69 artikelen voor

Badpakken, bikini's Dames

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Op zoek naar de ideale kledij voor boardsporten

Het kan voor zich spreken, maar het kiezen van de juiste uitrusting is enorm belangrijk bij boardsporten. Zo beschermen wetsuits en spraytops je tegen de koude, zodat je het hele jaar door kunt sporten, en voorkomen ze wrijving. Zwemkledij voor dames moet dan weer voldoen aan bepaalde aspecten om comfortabel te kunnen sporten.


Badpak of bikini?

Bij watersporten is het vooral belangrijk dat je badpak of bikini voldoende sterk is. Een zwempak met versleten bandjes en elastieken dat voortdurend verschuift, is helemaal niet wat je wilt. Voor een optimaal comfort tijdens het sporten raadt Decathlon je een model aan met brede banden en elastische stof. Om schuren te voorkomen kiezen heel wat vrouwen voor een badpak. Denk eraan je zwemkledij na gebruik af te spoelen om te voorkomen dat het zout de elastieken en de stof aantast en laat ze plat drogen. Zo gaat je kledij nog langer mee.


Nieuwe zwemkledij voor dames: shorty's en tankini's

De shorty's, zwemshorts en boxers zijn ideaal om onbezorgd te kunnen sporten. Ze vallen steeds meer in de smaak voor hun optimale bewegingsvrijheid. Een ander model voor dames dat enorm in trek is: de tankini. Deze sets bestaan uit een breed bikinibroekje en een verstelbaar topje in lycra. Zo ben je goed beschermd en behoud je je vrouwelijkheid. Het beste van twee werelden!


Topje voor dames: minimizer of push-up

Voor dames die hun figuur mooi willen laten uitkomen en tegelijk hun techniek willen verfijnen, bestaan er ook bikini's of tankini's met een push-up of minimizertopje. De push-up benadrukt je borsten, terwijl een minimizer ze net verkleint.