89 artikelen voor

Rijbroeken

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld

Hoe kies ik ?

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

PAARDRIJBROEKEN, HEEL WAT MEER DAN ZOMAAR EEN OUTFIT

DECATHLON biedt je de mogelijkheid om je te kleden naar je eigen smaak en tegelijk ook te voldoen aan de eisen die paardrijden stelt. Een rijbroek is het eerste kledingstuk dat je moet kiezen om optimaal te genieten van deze sport. Het is een basiselement in de outfit van elke ruiter en het is dus belangrijk om voldoende tijd uit te trekken en verschillende broeken te passen zodat je de juiste rijbroek te pakken hebt. Een rijbroek moet in de eerste plaats comfortabel zitten, want je zult hem uren na elkaar dragen. In je zoektocht naar een comfortabele broek moet je er bovendien extra op letten dat de broek je ook beschermt tegen wrijving. Daarom vind je bij de rijbroeken van DECATHLON slijtvaste en praktische outfits, om nog meer te genieten van het paardrijden. Maar bij de keuze van je rijoutfit moet je je ook laten leiden door je niveau en voorkeuren (wedstrijden, wandeltochten te paard, jumping, ...).


MEER GENIETEN EN MEER COMFORT MET PAARDRIJBROEKEN

De broeken voor de ruitersport beantwoorden aan de verwachtingen van zowel beginners als meer ervaren ruiters. De stoffen van deze kledingstukken zijn gemakkelijk te reinigen voor een nog langere levensduur. Maar diezelfde broeken beschermen je ook tegen de kou en de grillen van het weer. Net als jassen voor de ruiter zijn de broeken dan beschermende en comfortabele kledingstukken die je toelaten om het hele jaar door paard te rijden.


LEVERING

Bij Decathlon geniet je van een efficiënte levering. Maak ook gebruik van het veilige online betalen en onze uitstekende naverkoopdienst