Ruitersport

Welkom in de wereld van het paardrijden. DECATHLON begeleidt elke ruiter met producten en advies aangepast aan hun noden.

 

NIEUWE COLLECTIE
LENTE ZOMER

Rust je nu uit met onze nieuwe collectie

Ontdek ons gamma kleding, t-shirts, tops, truien en broeken. Zachte en ademende materialen om u een optimaal gevoel te bezorgen.

 

BESCHERMING TEGEN INSECTEN

Bescherm uw paard!

 

Onze tips

 

Paardrijden op het strand

Welke ruiter droomt er nu niet van een strandwandeling met zijn paard? Ze doen het allemaal! Kan jij dagelijks naar het strand of droom je ervan om dit ooit eens te kunnen doen, dan zijn hier alvast onze tips om er alles uit te halen als het zover is.

HET VOLLEDIGE RUITERSPORT ASSORTIMENT

DECATHLON biedt een zeer breed assortiment ruitersport artikelen aan om deze edele sport zo efficiënt mogelijk te maken. Er is niets mooier en eleganter dan een paard in volle sprong over een obstakel, er is niets beter dan aangepast materiaal voor uw paard. Stijgbeugels met grip of martingalen zijn bijvoorbeeld materialen die op maat moeten voor uw paard om hem zo het grootst mogelijke comfort te verzekeren.

PRODUCTEN VOOR DE RUITERS

Tijdens een training of op een wedstrijd zullen de prestaties ook afhangen van het gekozen materiaal door de ruiter. Bij DECATHLON, hebben wij voor u talrijke ruiteruitrustingen geselecteerd die u comfort en optimalisatie bieden. Boots met brede elastiek vergemakkelijken uw werk met de stijgbeugels terwijl de zwarte ruiterhelmen u alle elegantie bieden die u nodig heeft voor een goede uitstraling in een wedstrijden. Kom en ontdek de artikelen die wij aanbieden voor de ruiter en maak uw keuze aan de hand van uw wensen en stijl.