Ruitersport

Welkom in de wereld van het paardrijden. DECATHLON begeleidt elke ruiter met producten en advies aangepast aan hun noden.

 

NIEUWE COLLECTIE
LENTE ZOMER

Rust je nu uit met onze nieuwe collectie

Ontdek ons gamma kleding, t-shirts, tops, truien en broeken. Zachte en ademende materialen om u een optimaal gevoel te bezorgen.

 

BROEK TRAINING MESH

Ideaal bij warm weer!

 

Onze tips

 

JE PAARD GOED UITRUSTEN VOOR EEN TRANSPORT

Of je je paard nu meeneemt op vakantie of deelneemt aan een wedstrijd, bereid het vervoer van je paard altijd goed voor zodat hij in optimale omstandigheden kan reizen.

HET VOLLEDIGE RUITERSPORT ASSORTIMENT

DECATHLON biedt een zeer breed assortiment ruitersport artikelen aan om deze edele sport zo efficiënt mogelijk te maken. Er is niets mooier en eleganter dan een paard in volle sprong over een obstakel, er is niets beter dan aangepast materiaal voor uw paard. Stijgbeugels met grip of martingalen zijn bijvoorbeeld materialen die op maat moeten voor uw paard om hem zo het grootst mogelijke comfort te verzekeren.

PRODUCTEN VOOR DE RUITERS

Tijdens een training of op een wedstrijd zullen de prestaties ook afhangen van het gekozen materiaal door de ruiter. Bij DECATHLON, hebben wij voor u talrijke ruiteruitrustingen geselecteerd die u comfort en optimalisatie bieden. Boots met brede elastiek vergemakkelijken uw werk met de stijgbeugels terwijl de zwarte ruiterhelmen u alle elegantie bieden die u nodig heeft voor een goede uitstraling in een wedstrijden. Kom en ontdek de artikelen die wij aanbieden voor de ruiter en maak uw keuze aan de hand van uw wensen en stijl.