Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
6 artikelen voor

Wakeboards, Waterskien

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Doel: een wakeboardhelm om veilig te sporten

Net zoals bij andere adrenalinesporten zijn ook bij wakeboarden enkele voorzorgsmaatregelen vereist om veilig te sporten. Decathlon biedt je een ruime keuze aan bescherming voor het wakeboarden. Een reddingsvest, een wakeboardhelm... bespaar zeker niet op je materiaal om eindeloos plezier te kunnen beleven!


Een wakeboardhelm: bescherm je hoofd!

Met de snelheid van de boot die je wakeboard voorttrekt, voelt het wateroppervlak bij een val al vlug aan als beton. Draag dus zorg voor je hoofd! Het is beter om ongelukken te voorkomen dan om achteraf te moeten genezen. Vermijd ongelukken dan ook door een wakeboardhelm te dragen. Kies hiervoor een wakeboardhelm van Decathlon! Onze helmen zijn verstelbaar en zeer aangenaam om te dragen dankzij de schuimstof aan de binnenkant. Je kunt ze zelfs gebruiken om te waterskiën of voor funtubing. Bovendien zijn ze uitgerust met handige, afneembare oorschelpen.


Wakeboardhelmen en reddingsvesten

Naast een wakeboardhelm is ook een drijfvest een echte must. Een drijfvest is onmisbaar om met je waterski's of een zwaar wakeboard boven water te blijven. Bovendien zitten de nieuwe modellen heel gemakkelijk en comfortabel. Gedaan met logge reddingsvesten! Onze reddingsvesten uit neopreen en schuimstof zijn in een oogwenk dicht dankzij de riemen en gespen.


Wakeboardaccessoires

Veiligheid boven alles, niet waar? Ben je op zoek naar bijkomende uitrusting bovenop je wakeboardhelm? Ga eens langs in je Decathlon-winkel of neem een kijkje op onze website. Handschoenen, hoezen, sleeptouwen, stangenwakeboardhelmen voor kinderen... bij Decathlon vind je al het materiaal voor je boardsport, voor een optimale beleving! Goed materiaal staat immers garant voor grenzeloos plezier tijdens je lievelingssport.