Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
3 artikelen voor

skirugzakken

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Hoe een skirugzak kiezen ?

Met het uitgebreide assortiment skirugzakken van Decathlon kan het wel eens zijn dat je moeite hebt om de juiste rugzak te vinden. Je zal een keuze moeten maken afhankelijk van de stijl, het gebruikte materiaal en je gebruik, om een rugzak te vinden die perfect voldoet aan je wensen. Maar geen nood, Decathlon helpt je in die keuze.


De rugzakken om te gaan skiën

Bij ons heb je de keuze uit een hele waaier aan modellen, zo vind je er zeker een op maat van je behoeften. In de keuze van je rugzak zijn vooral criteria zoals persoonlijke smaak, kleuren en materialen van tel. Vergeet ook niet het aantal zakken te tellen en na te gaan of er een ritssluiting voorzien is, zodat je je spullen veilig kunt wegstoppen. Bijzonder nuttig in elke situatie. We bieden ook klassieke rugzakken aan, die je kiest naargelang het volume (uitgedrukt in liter). Deze zogeheten vrijetijdsrugzakken hebben het voordeel dat je ze ook naast de pistes kunt gebruiken, bijvoorbeeld in de stad of op een wandeltocht in de bergen.


Dagrugzakken

Dit zijn skitassen gemaakt voor skiërs of snowboarders op zoek naar een klein rugzakje van 15 liter om de dag mee door te komen. Sommige modellen bieden de mogelijkheid om je ski's of je snowboard vooraan te bevestigen, zodat je in alle comfort tot aan de voet van de pistes kunt wandelen. Een skitas heeft doorgaans ook een bodem in zeilstof, om de waterdichtheid te verzekeren. Een waterdicht zakje vooraan en het gebruik van heel stevige materialen zorgen ervoor dat je lang plezier zult hebben van je tas.


Een skitas op maat van je behoeften

Er is een skirugzak van Wed'ze met een ingewerkte rugbeschermer, die gemaakt is op maat van jouw behoeften op en naast de piste. Bij dit model kan je er de rugbeschermer uitnemen en zo ofwel het model als rugzak, ofwel als rugbeschermer gebruiken. Het is immers mogelijk om het rugvak volledig los te ritsen. Het biedt bovendien een uitzonderlijk comfort, dankzij het warmtegevormde en luchtig schuim, dat zich mooi naar de vorm van je rug zet.