Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
7 artikelen voor

skisokken volwassenen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Vermijd halfbevroren tenen dankzij de juiste skisokken

Als je over de piste glijdt, moet je van kop tot teen beschermd zijn. En dag mag je letterlijk nemen: je voeten en tenen moeten warm en comfortabel blijven, want anders is er van wintersportplezier weinig sprake. Dankzij de juiste skisokken krijgt vrieskou geen kans!

Voeten zijn extra gevoelige zone

Je voeten bevinden zich het dichtst bij de sneeuw en dat ondervinden ze dagelijks tijdens een ski- of snowboardvakantie. Als je ze niet voldoende warm houdt, draait je skiavontuur als snel uit op een calvarietocht en zal je snel huiswaarts keren. Skisokken zijn een must. Ze zorgen ervoor dat je voeten te allen tijd warm genoeg hebben en ze voelen ook nog eens comfortabel aan.

Skisokken garanderen een warm en comfortabel gevoel

Skiën of snowboarden zonder skisokken is echt geen goed idee. Als je gewone sokken draagt, zal je snel merken dat je voeten afkoelen en is een comfortabel gevoel ver te zoeken. Hetzelfde geldt overigens wanneer je twee paar sokken over elkaar draagt.    

Skisokken zijn speciaal ontworpen om koude temperaturen te trotseren. Ze zijn gemaakt van wol en acryl. Dankzij de wol ontstaat er een uitstekende isolatie, terwijl acryl uit lichte vezels bestaat en voor een aangenaam contact met de huid zorgt.


Skisokken online kopen

Wil je skisokken online kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben sokken voor zowel kinderen, vrouwen als mannen in de aanbieding. Ontdek ons aanbod, maak je keuze en plaats je bestelling!

Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Gebruik dan voetverwarmers en hou je voeten extra warm!