19 artikelen voor

ski- en snowboardjassen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Skijassen en snowboardjassen voor volwassenen

Sneeuw, mist, zon... het is enorm belangrijk dat je een ski-jas aantrekt die is aangepast aan je gebruik en aan het weer. Een ski-jas moet je warm houden en tegelijk licht zijn, zodat je ongeremd kunt bewegen. Voor een optimaal comfort moet een ski-jas een aantal onmisbare technische kenmerken bezitten om goed te kunnen skiën of snowboarden, denken we aan waterdichtheid, ademend vermogen, stevigheid, warmte enz.


Hoe kies je een skijas of snowboardjas?

Om warm en droog te blijven, raden we je aan om bij de keuze van je ski-jas en skioutfit de regel van de 3 lagen toe te passen. Het principe is eenvoudig: onder je ski-jas trek je best nog 2 extra kledinglagen aan, elk met hun eigen specifieke functie. Het skiondergoed, dat je rechtstreeks op de huid draagt, moet de warmte vasthouden en tegelijk het vocht afvoeren. Daarom kies je best onderkleding in een ademende stof. Het ondervest moet je vooral warm houden. Let wel op, je mag het niet te warm of te koud hebben, voor een heerlijk comfort op de piste. En je ski-jas beschermt je bij slecht weer.


Ski-jassen en snowboardjassen beschermen je tegen weer en wind

Ben je je skiuitrusting aan het kiezen? Dan staan ski-jassen en snowboardjassen zeker op je to-do-lijstje. Ze vormen de derde laag van je skikleding en zijn onmisbaar om sneeuw en vriestemperaturen te trotseren. De kwaliteit van het materiaal is van groot belang om wind en water te snel af te zijn. Bovendien kun je kiezen uit tal van kleuren en formaten!


De derde laag beschermt je tegen weer en wind

Je ski-jas of snowboardjas vormt de derde laag van je wintersportuitrusting. De eerste laag bestaat uit thermisch ondergoed, terwijl de tweede als isolerende laag dient. Doorgaans wordt daar een fleece (skitrui) of een onderjas voor gebruikt. Ski-jassen en snowboardjassen beschermen je tegen sneeuw, wind en extreme weeromstandigheden. Ze zijn water- en winddicht en onmisbaar voor een feilloze wintersportvakantie.


Ski-jassen en snowboardjassen in allerlei uitvoeringen

Wij hebben een breed gamma ski-jassen en snowboardjassen in de aanbieding. Zowel dames, heren als kinderen vinden bij ons hun gading. Ook qua kleuren is er keuze in overvloed: van sober zwart tot ‘flashy’ geel of roze. Kies je ski-jas of snowboardjas uit ons gamma, bestel online en glijd in alle comfort van de pistes !


Handige ski- en snowboardjassen

Al onze ski-jassen zijn voorzien van een speciaal zakje voor je skipas of van een handige binnenzak voor je skibril. Omdat je op de piste zelf niet altijd aan alles denkt, hebben de teams van Wed'ze hun ski-jassen uitgerust met een aantal leuke en praktische handigheden. De brilveger bijvoorbeeld, een stukje zachte stof dat uitstekend absorbeert en bijzonder handig is om waterspatten van je masker of bril te vegen. De kabeldoorvoer in de binnenzak van sommige van onze jassen, om de oortjes van je smartphone of MP3-speler door te steken zodat je gemakkelijk naar muziek kunt luisteren.


RECCO®-noodsysteem

Sommige Wed'ze-jassen zijn uitgerust met het RECCO®-systeem. De detector gebruikt door de hulpdiensten zendt een richtingsignaal uit. De RECCO®-ontvanger die is ingewerkt in de ski-jas pikt dat signaal op en zendt het terug. De hulpverleners krijgen dan een geluidssignaal te horen dat hen tot op de exacte locatie van de persoon in nood brengt. Let wel op, dit is enkel een hulp bij het zoeken.