Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
146 artikelen voor

skikleding volwassenen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Ski- en snowboardkleding voor volwassenen

Of er nu sneeuw valt of de zon volop straalt tijdens je wintersportvakantie, het is enorm belangrijk dat je vooraf skikleding kiest die is aangepast aan je gebruik. Onze warme en lichte skikleding houdt je warm, zonder dat je aan bewegingsvrijheid moet inboeten. Voor een optimaal comfort moet een skioutfit voor volwassenen een aantal onmisbare technische kenmerken bezitten, denken we aan waterdichtheid, ademend vermogen, stevigheid, warmte enz.


Hoe kies je een skioutfit ?

Om warm en droog te blijven, hanteer je bij de keuze van je skioutfit best de regel van de 3 lagen. Het principe is doodeenvoudig: je trekt 3 verschillende kledinglagen aan, elk met hun eigen functie. Je skiondergoed moet de warmte vasthouden en tegelijk het vocht afvoeren dat je lichaam produceert. Daarom kies je best onderkleding in een ademende stof. Het ondervest moet je vooral warm houden. Let wel op, je mag het niet te warm of te koud hebben, voor een heerlijk comfort op de piste. En je ski-jas beschermt je bij slecht weer. De drie lagen moeten ademend zijn, zodat het lichaamsvocht goed kan ontsnappen.


Producttest

Alle skikleding van Wed'ze wordt getest in echte omstandigheden. In de sneeuw, in de koude... kortom, in alle omstandigheden die je zelf zult ervaren op de piste. Onze productontwikkelaars zien erop toe dat de outfits die ze bedenken en ontwikkelen perfect zijn aangepast aan het beoogde gebruik.