Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
21 artikelen voor

Step kinderen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Kindersteps van Decathlon

Kinderen rijden graag met een step omdat ze makkelijk te besturen zijn en toch een aardige snelheid halen. Om er voor te zorgen dat uw kinderen in de beste omstandigheden leren steppen moet men een juist model kiezen. De leeftijd van het kind geeft een goede indicatie, maar de grootte van het kind is doorslaggevend.


Steps voor kinderen van 2 tot 6 jaar

Zeer jonge kinderen kunnen steppen dankzij de steps van Decatlon, speciaal ontworpen voor de jongsten. Steps voor de allerkleinsten zijn zeer stabiel zodat ze op een veilige manier kunnen leren steppen. Terwijl ze veel plezier hebben werken ze aan hun fijne motoriek. Voor de kinderen van 2 tot 4 jaar raden wij een stabiele step met 3 wielen aan zodat ze leren hun evenwicht te houden. Kinderen die hun evenwicht al goed kunnen houden kunnen overstappen naar een step op 2 wielen, geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar.


Steps voor kinderen van 6 tot 12 jaar

Steps voor kinderen van 6 tot 12 jaar zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Dankzij betere lagers en zachtere wielen rollen ze veel vlotter. Het plooisysteem is zodanig ontworpen dat kinderen hun step zelf kunnen open- en dichtvouwen.


Steps voor kinderen ouder dan 12 jaar

Vanaf 12 jaar zullen kinderen experimenteren met hun step. Hierbij is het onderscheid tussen gewone steps vanaf 12 jaar en een stuntstep belangrijk. Gewone steps zijn niet ontworpen om tricks mee te doen, hiervoor is een stuntstep geschikt. Kinderen die met hun step het skatepark in willen kiezen dus best voor een stuntstep.


Uitrusting en bescherming

Kinderen vallen vaak. Met een step is dat niet anders. Denk dus zeker aan hun veiligheid en voorzie knie- en elleboogbeschermers. Polsbeschermers zijn niet zo gemakkelijk bij het besturen van de step. Een helm voorkomt ook ernstige letsels aan het hoofd. Voor kinderen die veel steppen zijn skateschoenen aangeraden omdat deze beter aan de grip van de step blijven kleven. Een opbergtas is altijd handig om de step ergens mee naartoe te nemen. Met het steprek zet je je step weg zonder dat die telkens omvalt.


Levering van al je spullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €49,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).