Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
29 artikelen voor

Steps

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld

Rol de
zomer uit!

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Ontdek het plezier van steppen!

Herinnert u zich de step die u vroeger als kind had? De dag van vandaag is deze manier van verplaatsen niet langer voorbehouden voor kinderen. Meer en meer gebruiken deze manier bewegen om zich te verplaatsen. Als u ook wilt genieten van het rijden met een step om op uw bestemming te geraken, laat u dan leiden door DECATHLON.


De voordelen van steppen

De step heeft meerdere voordelen, die maken dat enorm veel mensen overtuigd zijn van deze manier van verplaatsing. In de eerste plaats heeft de step geen energie, brandstof of elektriciteit nodig, het is dus het perfecte voorbeeld van jezelf ecologisch te verplaatsen en dus een gemakkelijke, leuke manier van sporten. Als u de step enkel gebruikt om u door de stad te verplaatsen is uw inspanning en type step niet erg belangrijk. Voor wie zijn rit echter wat meer uitdaging wil geven bestaan er specifieke modellen waarmee je freestyle tricks kan uitvoeren. In dat geval is steppen een zeer intensieve sport en kunnen we het gemakkelijk vergelijken met skaten, rolschaatsen of skateboarden. Tenslotte, de step kan je gemakkelijk overal meenemen, is licht, handig, gemakkelijk te controleren en gemakkelijk te hanteren!


Kies de juiste step op basis van de behoefte

In de eerste plaats is het belangrijk om te weten wie de step die u aankoopt zal gebruiken. Er zijn namelijk modellen voor zowel kinderen als volwassenen. De steps voor kinderen, felkleurig en aangepast met dikke, veilige wielen dienen om spelletjes te spelen. De steps voor volwassenen daarentegen, zijn gemaakt om te rollen. U kunt ze gebruiken in de stad voor korte afstanden, zodat u uw auto thuis kan laten en het openbaar vervoer vermijdtl Ze zijn ontworpen om comfort te bieden tijden het rijden, maar ook erg praktisch. Ze ontvouwen zich in een handomdraai, zijn discreet en fijn. Ze hebben verschillende functies zoals remmen, schokdempers, spatborden en het is mogelijke om de hoogte van het handvat aan te passen aan uw grootte. Verder bestaan er ook stunsteps gemaakt voor sporters die zich willen uitleven in het skatepark. Dit zijn zeer specifieke modellen die meer energie en kracht vergen, maar ook steviger zijn, gebruik nooit een normale step om stunts uit te voeren!


Levering

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf € 49,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).