27 artikelen voor

aquagym

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld

Hoe kies ij mijn badpakken ?

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Een aangepaste uitrusting voor aquagym

Om comfortabel te kunnen zwemmen en aquagym te beoefenen is het belangrijk dat je over aangepast zwemmateriaal beschikt. Een cruciaal kenmerk van je watersportmateriaal is bijvoorbeeld de chloorbestendigheid. Bovendien moet je uitrusting voor aquagym niet alleen stevig, maar ook aangenaam om te dragen zijn tijdens de inspanning.


Specifieke zwemkledij voor aquagym

In vergelijking met de badpakken en bikini's om te zwemmen biedt specifieke zwemkledij voor aquagym meer ondersteuning en een optimaal comfort. Je kunt hierbij kiezen uit tal van verschillende modellen in 1 of 2 delen. De modellen in 2 delen bestaan uit een aquatopje en een bikinishort of shorty: deze modellen heten tankini's. Je kunt ook zelf een onder- en bovenstuk combineren door bijvoorbeeld afzonderlijk een shorty en een topje voor aquagym te kiezen.


Accessoires ter aanvulling van je aquagymoutfit

Bepaalde accessoires zijn uiterst handig om je oefeningen tijdens aquagym af te wisselen. Zo heb je bijvoorbeeld halters of gewichtjes om je spieren rustig te trainen. Maar er bestaan ook aquagymaccessoires om vlotter te trainen in het water, zoals de aquashoes die je niet alleen meer grip bieden, maar ook je voeten beschermen tegen eventuele blessures. Bovendien kun je ook speciale handschoentjes voor aquagym dragen: deze zwemhandschoentjes vergroten het weerstandsoppervlak van je handen, om je armspieren te trainen.