Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
9 artikelen voor

Opblaasboten

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Opblaasbare boten voor je watersport

Kajakken is een van de boeiendste watersporten: op rivieren of aan de kust, je vult je longen met frisse lucht en beleeft steeds een avontuur! Decathlon denkt hierbij aan je behoeften en stelt opblaasbare boten voor om je het leven nog gemakkelijker te maken. Onze opblaasbare kajaks staan klaar om bij de eerste gelegenheid uit te proberen!


Waarom een opblaasboot gebruiken?

Kajakken is een zeer populaire sport die vaak wordt beoefend in schoolverband of tijdens de vakanties. Maar jij rijdt nu eenmaal met een gewone wagen en niet met een bestelwagen: niet gemakkelijk dus om een kajak met standaardafmetingen te vervoeren. Net daarom heeft Decathlon een ruim assortiment opblaasboten die gemakkelijk te vervoeren zijn en waarmee je tal van watersporten kunt beoefenen, waaronder uiteraard kajakken.


Ruime keuze aan opblaasbare boten

Bij Decathlon ben je aan het juiste adres voor opblaasboten. De boten zijn heel sterk en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Maar dat is nog niet alles! Bij Decathlon vind je verschillende modellen van opblaasbare boten zoals roeiboten bijvoorbeeld. Bovendien hebben we bij Decathlon werkelijk aan alles gedacht en bieden we zo ook de onmisbare accessoires voor je opblaasboot aan: denk maar aan onze peddels en roeispanen. Al onze opblaasbare boten werden met zorg gekozen om de beste kwaliteit en een uitstekende stabiliteit op het water aan te bieden. Decathlon zorgt uiteraard ook voor de onmisbare accessoires voor opblaasbare boten zoals pompen voor opblaasbare kajaks.