Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
8 artikelen voor

Opblaasbare kajaks

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

De ideale uitrusting om te kajakken vind je bij Decathlon!

Heb je zin in avontuur? Decathlon biedt je al het nodige materiaal voor boten, kajaks en paddles. Om te kajakken heb je namelijk specifiek materiaal nodig dat is aangepast aan de omstandigheden: vaar je langs de kust of op een rivier, alleen of in groep, in je vrije tijd of in wedstrijdverband!


Waarom onze kajakaccessoires gebruiken?

Kinderen ontdekken kajakken vaak op school of op zomerkampen, wat de reputatie levendig houdt van deze leuke sport waarmee je je volledig kunt uitleven. Je kunt deze populaire sport zowel op een meer als in sterke stromen beoefenen, waarbij je al je spieren van je bovenlichaam aan het werk zet. Om te kajakken heb je krachtig materiaal nodig waarmee je in alle veiligheid kunt varen.


Ruime keuze aan kajakaccessoires

Voor jou of voor je kinderen... bij Decathlon vind je gegarandeerd de accessoires die je zoekt! Ontdek onder meer onze uitstekende kajaks om onbezorgd je favoriete sport te beoefenen. Onze kajaks zijn te verkrijgen voor 1 persoon of voor 2 personen. Om het vervoer te vergemakkelijken bieden we bovenop de klassieke modellen ook opblaasbare kajaks aan. Bovendien kun je bij Decathlon terecht voor een paar roeispanen of peddels. Maar er is meer! Ontdek ons uitgebreid gamma aan kajakaccessoires: broeken, transportzeilen of kajaktrolleys zijn slechts enkele voorbeelden uit het aanbod. Decathlon heeft niet alleen al het nodige materiaal in huis om te kajakken, maar ook waterdichte jassen en spraytops om weer en wind te trotseren.