Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
9 artikelen voor

Zwemvesten, reddingsvesten

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Een drijfvest, ideaal om te leren zwemmen

Een drijfvest is een uitstekend idee om kinderen in alle veiligheid te leren zwemmen. Het kind blijft goed drijven en kan zo de eerste zwembewegingen aanleren. Let wel op! Een drijfvest is geen zwemband en moet steeds onder toezicht van een volwassene worden gebruikt.


Voordelen van een drijfvest

Een zwemvest heeft als voornaamste eigenschappen dat je kind er vrij in kan bewegen en vlot blijft drijven. Het is dus uitermate geschikt voor kinderen die het zwemmen net ontdekken en hun eerste bewegingen aanleren om uiteindelijk zonder hulpmiddelen te zwemmen. Dankzij het bodywarmermodel is het zwemvest makkelijk over de armen aan te trekken en blijft het goed zitten. Dit model maakt het ook mogelijk om vrij met de armen te bewegen en dus om vlot schoolslag aan te leren.


Alles om te leren zwemmen

Op de afdeling watergewenning bij Decathlon vind je bovendien tal van andere artikelen voor kinderen die het zwemmen ontdekken. Zo kun je ook zwembandjes combineren met een zwemgordel om goed te drijven. Kinderen die reeds kunnen zwemmen of die gewend zijn aan een drijfvest kunnen dan weer een zwemplankje gebruiken of noodles om de beenslagen te oefenen en zich vlotter in het water te verplaatsen. Alles om onbezorgd het plezier van zwemmen te ontdekken!