24 artikelen voor

Materiaal boten, zeilen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Bereid je goed voor met het juiste bootmateriaal

Of je nu gaat zeilen, kajakken of er met je SUP opuit trekt, geschikt bootmateriaal zorgt dat je optimaal kunt genieten van je sportieve uitstap. Van bodywarmers tot waterdichte bussen en tuigage... bij Decathlon vind je al het bootmateriaal dat je nodig hebt.


Veiligheid boven alles

Denk steeds aan je veiligheid wanneer je op zee of rivieren wilt varen. Zo is een van de belangrijkste elementen een reddingsvest die beginners voortdurend moeten dragen en ervaren vaarders steeds binnen handbereik moeten hebben. Wat ook deel uitmaakt van je bootmateriaal is een hoosvat om het overtollige water uit je boot te hozen en een zaklamp voor wanneer het licht afneemt. Maar ook noodsignalisatie behoort tot je veiligheidsuitrusting voor boten. Je kunt kiezen voor een seinspiegel, een misthoorn of seinlichten, zodat je bij problemen een signaal kunt uitzenden en je boot van ver zichtbaar is.


Prestaties en comfort

Bij Decathlon vind je eveneens al het nodige bootmateriaal om optimaal te kunnen genieten van het zeilen of varen. Denk maar aan waterdichte bussen om je spullen in te bewaren zonder dat ze nat worden. Liefhebbers van watersporten waarderen ook het zeilersmes enorm, net zoals het zakkompas. Wie in zoet water vaart, kan zich bovendien uitrusten met een armband tegen zeeziekte. Tot slot kun je bij Decathlon ook terecht voor de nodige tuigage, alsook voor musketons en parapluankers.