Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
13 artikelen voor

Fitness schoenen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

FITNESSSCHOENEN, EEN ONMISBAAR ELEMENT IN JE TRAINING

Je hebt je ingeschreven in een sportschool, of je wilt je uitrusting vernieuwen? DECATHLON biedt een brede keuze aan fitnessschoenen aan, die zeker zullen voldoen aan jouw noden en doelstellingen. Mooi, comfortabel en praktisch, deze schoenen hebben alles om je te begeleiden op je training en je een optimale ondersteuning te bieden.


HET BELANG VAN FITNESSSCHOENEN

Je outfit is een belangrijk criterium voor je comfort en welzijn tijdens de training, en je schoenen mogen hierbij zeker niet worden vergeten. Afhankelijk van de gekozen activiteit biedt DECATHLON een brede keuze aan fitnessschoenen en -sneakers die een optimaal comfort garanderen voor een aangename training. Fitnessactiviteiten vallen onder verschillende categorieën, afhankelijk van welke eisen ze aan je schoenen stellen.


MET WELKE CRITERIA MOET REKENING GEHOUDEN WORDEN BIJ DE KEUZE VAN FITNESSSCHOENEN?

Het belangrijkste bij de keuze van je fitnessschoenen is het comfort. Je keuze hiervoor hangt af van je hoofdactiviteit. Als je bijvoorbeeld vooral een liefhebber bent van cardio-activiteiten, zoals hardlopen of Zumba, kies je best voor lichte en soepele schoenen. Maar als je vaker aan krachttraining doet zal je schoenen nodig hebben met een dikkere zool, voor een betere stabiliteit. De keuze voor fitnessschoenen is ook afhankelijk van hoe vaak je gaat trainen. Voor wie af en toe gaat trainen is de ondersteuning van de voet het belangrijkste, terwijl voor een intensievere training, voor wie steeds wil verbeteren, fitnessschoenen met een betere schokdemping worden aangeraden.


EEN DESIGN DAT BIJ JOU PAST

Bij DECATHLON zorgen we niet alleen voor kwalitatieve producten, maar gaan we ook voor een mooi en trendy design. Dit engagement is goed te zien in het brede assortiment fitnessschoenen dat we aanbieden, in verschillende modellen, merken en kleuren. Voor het beste gebruik van je fitnessschoenen biedt DECATHLON ook talrijke accessoires aan, waaronder inlegzolen of waterdichtmakende producten. Voor een volledige outfit hoef je alleen nog maar dat model te kiezen dat bij jouw stijl en wensen past. Je training is nog nooit zo leuk geweest!