Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
41 artikelen voor

Fitnesskleding baby

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

GYMKLEDING VOOR DE ALLERKLEINSTEN VINDEN

DECATHLON biedt een breed assortiment gymkleding voor peuters en kleuters voor hun allereerste oefeningen, zodat ze al van jongs af aan op een leuke manier aan de oefeningen kunnen beginnen. Er is zowel veel kledij beschikbaar als accessoires en schoenen.


WELKE KLEDING VOOR JE PEUTER EN KLEUTER?

Voor alle gymoefeningen is comfort het belangrijkste, en dit geldt nog harder voor de allerkleinsten. DECATHLON weet wat je nodig hebt en biedt een mooie selectie gymkleding voor peuters en kleuters aan die speciaal is aangepast aan jouw wensen. Binnen dit assortiment vind je bijvoorbeeld gemoltoneerde broeken, fleece vesten, leggings, en zelfs trainingspakken voor een leuke en comfortabele stijl. Ze zijn verkrijgbaar in talrijke kleuren en modellen, zodat de eerste sportsessies nog leuker worden. Vanuit diezelfde gedachte vind je bij DECATHLON ook een brede waaier aan schoenen voor peuters en kleuters, speciaal aangepast aan hun noden en de laatste trends.


DE JUISTE ACCESSOIRES

Naast een comfortabele en kleurrijke outfit biedt DECATHLON ook een breed assortiment accessoires voor peuter- en kleutergym. Train hun reactievermogen en armcoördinatie met schuimrubberen ballen, doe ze een plezier met jongleerballen of springballen. De spelletjes van peuter- en kleutergym zijn zo gemaakt dat je kleine al spelend leert, en houden daarbij ook in gedachten dat dit bijzondere momenten met je zoon of dochter zijn.