35 artikelen voor

Staven, Gewichten en halters

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld

voedingsupplementen

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

HALTERSTANGEN EN GEWICHTEN, ESSENTIEEL VOOR JE KRACHTTRAINING

Voor een volledige uitrusting voor krachttraining thuis biedt DECATHLON een brede keuze aan eenvoudig te gebruiken halterstangen, halterschijven en halters. Afhankelijk van je noden en budget vind je een brede waaier aan materiaal, voor een gevarieerde krachttraining.


WELKE GEWICHTEN OF HALTERS ZIJN DE JUISTE?

Bij de keuze van je halterstang of gewichten moet je rekening houden met de soort training die je uit wilt voeren en je lichaamsbouw. Voor een volledige uitrusting leg je best eerst je doelen vast om daarna verschillende producten met verschillende gewichten aan te schaffen zodat je je prestaties steeds kunt verbeteren. Een halterstang met aparte gewichten, een volledige halterset voor meer gemak... Aan jou om de keuze te maken die het beste bij jouw noden past. Onthoud ook dat een halterstang met schroefdraad veiliger is en meer gewicht kan dragen, terwijl een eenvoudige halterstang ideaal is voor liggend bankdrukken.


ONMISBARE ACCESSOIRES

Om je te begeleiden bij je training en om zorg te dragen voor je halterstangen, halterschijven en halters biedt DECATHLON verschillende praktische accessoires aan. Als je kiest voor gietijzeren halterschijven in verschillende gewichten mag je zeker niet vergeten ook een paar schijfstoppers aan te schaffen. Een houder voor je halterstang en -schijven kan helpen om je uitrusting overzichtelijk op te bergen en ze langere tijd netjes en in goede staat te houden. Daarnaast bestaat er fitnesskleding voor krachttraining die je helpt om de juiste houding aan te nemen of je transpiratie afvoert.


WELKE OEFENINGEN ZIJN GOED OM MEE TE BEGINNEN?

Voor een goed begin van een training met een halterstang en gewichten is de eerste raad: ga niet te snel! Je kunt in de eerste weken beter beginnen met wat lichtere gewichten, zodat je geen blessures oploopt omdat je met te zware gewichten aan het trainen bent. Het allerbelangrijkste is om op jouw ritme te trainen, met aangepaste gewichten, en elke week jezelf te verbeteren. Voor training van je triceps, borstspieren en schouders kunnen oefeningen op een step helpen om de gewichten beter te leren hanteren en aan uithoudingsvermogen te winnen. DECATHLON biedt ook talrijke accessoires voor krachttraining aan. Een ware troef, speciaal aangepast aan de meest veeleisende sporter.