Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
6 artikelen voor

Fitnessbank

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld

voedingsupplementen

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

HOE DE JUISTE FITNESSBANK KIEZEN?

Om in vorm te raken en te blijven bestaat er geen groot geheim! Het wordt hiervoor sterk aangeraden om regelmatig aan sport te doen. Je fitnessbank kiezen is niet altijd gemakkelijk. DECATHLON geeft je enkele tips mee om deze keuze toch gemakkelijker te maken.


AANBEVELINGEN VOOR DE KEUZE VAN EEN FITNESSBANK

Het is niet gemakkelijk om een fitnessbank te kiezen, want er bestaan zoveel verschillende toestellen. De eerste vraag die je jezelf moet stellen heeft te maken met je doelen. Wat wil je bereiken met dit toestel? Wil je gewicht verliezen, je buikspieren trainen, uithoudingsvermogen kweken, je lichaam strakker maken, je prestaties in een andere sport verbeteren...? Het juiste trainingstoestel voor jou is afhankelijk van je antwoord op deze vraag. Sommige zijn geschikter om snel en efficiënt vet te verbranden, terwijl anderen worden aangeraden voor een sportieve training. Voor je je materiaal gaat kiezen, moet je ook nadenken over je eventuele probleemgebieden: gewrichten, rug, hart... De keuze van je apparaat hangt ook af van je huidige trainingsniveau: beginner, gevorderde of ervaren.


DE KEUZE VAN HET MATERIAAL

Hoe maak je een keuze uit de apparaten die allemaal perfect geschikt zijn om thuis mee te trainen? Er bestaan drie verschillende trainingstoestellen. De eerste, de fitnessbank, wordt aangeraden voor wie een strakker lichaam wil krijgen en enigszins spieren wil kweken. Een homegym is geschikt voor hetzelfde doel. Je hebt ze in verschillende soorten. De keuze is afhankelijk van je wekelijkse trainingsbelasting. Beginners kiezen beter voor een homegym dan een fitnessbank. Ten slotte zijn er nog buikspiertrainers waarmee je heel gericht je buikspieren kunt trainen.