Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
6 artikelen voor

Trampoline

levering trampolines

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

De trampoline, om je te amuseren en je spieren te versterken

Om je sportsessies af te wisselen, vind je bij DECATHLON een ruime keuze aan trampolines waarmee je cardio-oefeningen en spierversterkende oefeningen kunt afwisselen. Laat je verleiden door een van de vele trampolines, aangepast aan elke wens en elk budget.


Wat zijn de criteria bij het kiezen van een trampoline?

Een trampoline is een leuke manier om aan beweging te doen en biedt je de mogelijkheid om intensief te trainen. Om de juiste trampoline van DECATHLON te kiezen, moet je rekening houden met de plaats waarover je beschikt. Voor binnen worden individuele trampolines van beperkte afmetingen aangeraden. Als je een tuin hebt, kun je kiezen voor een grotere voordelige trampoline waar de kinderen verrukt over zullen zijn. Als je veel belang hecht aan veiligheid kun je tot slot ook nog kiezen voor een veiligheidsnet en/of een rand in schuimstof.


Hoe trainen op een trampoline?

Hoe kun je je spieren trainen met een fitness trampoline? Begin door lichtjes op en neer te springen om je lichaam op te warmen. Wissel daarna je sprongen af door beurtelings je voeten naast elkaar te houden en je benen te spreiden om de binnen- en buitenkant van je dijen te oefenen, of maak schaarbewegingen tijdens het springen. Als je overigens ook je borstspieren en schouders wilt trainen, kun je opdrukoefeningen doen op de trampoline. Wanneer je het hele gezin blij wilt maken, zijn er de trampolines voor kinderen die je ook goed kunnen helpen om afwisseling te brengen in je sportsessies en tegelijk aan cardiotraining te doen


De ideale outfit voor trampolinespringen

Trampolinespringen is een fysieke en stevige activiteit, zodat je comfortabele en aangepaste kleding moet dragen. Om in de beste omstandigheden deze activiteit te beoefenen, vermijd je ruimzittende en soepele kleding die je kunnen belemmeren in je bewegingen. Geef de voorkeur aan stretch shorts of broeken, en ook aan getailleerde sporttopjes of mouwloze topjes. Op dezelfde wijze zijn schoenen erg belangrijk om je te ondersteunen en te zorgen voor een optimale houding. De dunne zolen van fitnessschoenen maken het makkelijker en lichter om te springen en te bewegen, en luchtige schoenen laten je voeten ademen.