Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
15 artikelen voor

Loopbanden en wandelbanden

levering loopbanden

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

De loopband, je onmisbare bondgenoot om in conditie te blijven

Voor iedereen die thuis aan sport wil doen, is de loopband een geschikt toestel om het hele lichaam aan het werk te zetten. Omdat je hiermee al vrij snel goede resultaten merkt, zal de loopband al snel je nieuwe bondgenoot worden!


Hoe kies ik een loopband?

Wat je leeftijd ook is of welk soort figuur je hebt, de loopband past zich aan je behoeften aan. De loopbanden van DECATHLON zijn uitgerust met verschillende programma's en functies zodat ze beslist zullen voldoen aan je wensen. Programmeer zelf je sessie, zodat je kunt kiezen of je je spieren wil versterken of je uithoudingsvermogen verbeteren. De loopband is ideaal om af te vallen en een strakker lijf te krijgen, heeft al lang zijn doeltreffendheid bewezen en is bijzonder praktisch om thuis te trainen.


Hoe trainen op een loopband?

Begin zachtjesaan, door gedurende 10 minuten stevig door te stappen. Daarna verhoog je de snelheid van je loopband zodat je kunt beginnen rennen. Om goede resultaten te boeken, moet je 30 minuten hardlopen. Als je graag je training wat afwisselt, kun je bij sommige loopbanden een helling naar keuze instellen of afwisselen tussen stappen en hardlopen.


De ideale loopoutfit

DECATHLON biedt je niet alleen kwalitatieve en gevarieerde artikelen, maar helpt en begeleidt je ook bij je trainingen. Om in optimale omstandigheden te lopen op je loopband, vind je bij DECATHLON een geschikte outfit, niet alleen schoenen maar ook aangepaste kleding.