Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
11 artikelen voor

Crosstrainers

levering crosstrainers

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

De crosstrainer, een geschikt toestel om je hele lichaam te trainen

Zin om thuis te trainen? Een crosstrainer is een goed toestel om je spieren te versterken en tegelijk heel wat calorieën te verbranden. Ideaal om af te vallen, waardoor de crosstrainer je bondgenoot wordt in je strijd tegen de kilootjes.


De voordelen van een crosstrainer

Als cardiotoestel is de crosstrainer een prima bondgenoot om vetten te verbranden en dus gewicht te verliezen, wanneer je daarnaast ook op je voeding let. Wanneer je geregeld traint, verbeter je ook je ademhaling en uithoudingsvermogen. Dit toestel is ook een optimale partner voor elke sporter die het hele lichaam wil trainen. Bij DECATHLON vind je een ruime keuze aan crosstrainers, zodat je beslist een model vindt dat aan jouw wensen voldoet en waarmee je rustig thuis kunt trainen, volgens je eigen mogelijkheden.


Hoe trainen met een crosstrainer?

De crosstrainer geniet vooral de voorkeur van vrouwen en kan verschillende vooringestelde programma's bieden om zachtjes te starten en daarna met succes te trainen om de spieren te versterken. Bepaal zelf eerst wat je doelstelling is en kies dan een aangepaste trainingsmethode. Aarzel niet om de weerstand te variëren om harder te trainen, of om de handgreep te verstellen zodat je meer je armen dan wel benen traint. Aan beginners wordt aangeraden om te starten met sessies van 20 minuten, na enkele weken kun je de duur van je training dan geleidelijk langer maken.


Welke outfit voor de crosstrainer

Ook al blijven je voeten op de voetplanken staan, toch moet je ook aandacht hebben voor je schoenen. Comfort en ook ondersteuning van de enkels zijn immers belangrijk bij al je trainingen op de crosstrainer. Als echte expert geeft DECATHLON je tips om loopschoenen te kiezen die geschikt zijn om te trainen met de crosstrainer. Op dezelfde wijze kies je bij voorkeur voor aansluitende kleding zodat je nog meer transpireert en niet te zwaar gekleed bent.