Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
11 artikelen voor

Hometrainers

levering hometrainers

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

De hometrainer, een ware troef voor je sporttraining

Zin om je trainingen thuis wat steviger te maken? Een hometrainer is de ideale oplossing om thuis je spieren te versterken. Ontdek de verschillende laaggeprijsde hometrainers van DECATHLON, aangepast aan je wensen en je budget.


Een hometrainer kiezen

Afhankelijk van je doelstellingen kun je voor een andere hometrainer kiezen. DECATHLON helpt je om het toestel te kiezen dat het best aansluit bij je behoeften en biedt een ruime keuze aan toestellen en merken. Of je nu wilt vermageren, je voorbereiden op een triathlon, of gewoon je spieren wilt versterken, DECATHLON heeft beslist een model dat aan jouw verwachtingen voldoet. Onze modellen zijn aangepast aan verschillende budgetten; kies zelf welke hometrainer het meest geschikt is voor jou, om op een leuke en aangename manier te trainen. Een pluspunt zijn de verschillende functies en programma's waarmee je je inspanningen en prestaties kunt analyseren.


Hoe trainen met een hometrainer?

Hometrainers verschillen van crosstrainers en zijn ongetwijfeld een goede aanvulling op je fitnesstrainingen in een sportcentrum. Om nog efficiënter te trainen en te zorgen voor een blijvend stevige huid en bovendien je uithoudingsvermogen te verbeteren, is het een goede oefening om de snelheid van de pedalen te variëren. Je kunt ook afwisselen tussen zittend en rechtopstaand fietsen om je rug en billen sterker te maken. Om na enkele weken zichtbare resultaten te boeken, moet je minstens drie keer per week 45 minuten trainen. Die trainingen zullen je ook meer energie geven in het dagelijkse leven, en helpen je om je lijn te behouden.


Slimme accessoires voor je hometrainer

Om doeltreffend en makkelijker te trainen, biedt DECATHLON een ruime keuze aan accessoires voor de hometrainer en voor indoor cycling. Van zadelhoes tot smartphonehouder, zonder de vloertegels te vergeten, DECATHLON heeft alles om je sportsessies leuker en aangenamer te maken. Op dezelfde wijze mag je ook, zelfs al zit je neer, de fietsschoenen niet vergeten zodat je enkels goed ondersteund zijn.