2 artikelen voor

Al onze fietsdragers

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

EENVOUDIG JE FIETS VERVOEREN MET EEN FIETSDRAGER

Hoe kun je je fiets het beste vervoeren ? Er zijn drie verschillende soorten fietsendragers: dak rekken, rekken voor op de achterklep, en rekken die aan de trekhaak worden bevestigd. Het kiezen van het juiste rek zal afhangen van hoe vaak je de fiets gebruikt, het aantal fietsen dat je vervoeren wilt, en de af te leggen afstand waarover je de fietsen gaat vervoeren.


FIETSDRAGER VOOR OP HET DAK

Dak rekken worden aanbevolen voor langere ritten en hebben het voordeel dat de toegang tot de bagageruimte vrij blijft. Om dit soort rekken te kunnen gebruiken moet u eerst dakdragers op uw auto installeren.


FIETSDRAGER VOOR OP DE ACHTERKLEP OF HET KOFFERDEKSEL

Om een rek op het kofferdeksel te monteren is geen extra voorziening nodig. Sommige modellen van dit type kunnen tot drie fietsen vervoeren. Rekken die je aan de achterkant van je uw auto monteert, worden meestal gebruikt voor kortere ritten omdat ze slecht zicht naar achteren bieden en de bagageruimte maar beperkt toegankelijk is.


FIETSDRAGER VOOR OP DE TREKHAAK

Tot slot zijn er fietsenrekken die op de trekhaak van de auto worden gemonteerd (je moet dan natuurlijk wel een trekhaak aan je auto hebben). Deze rekken zijn zeer eenvoudig te installeren en ontworpen voor langere reizen. Sommige modellen kunnen tot vier fietsen vervoeren, en de modellen die kantelbaar zijn, geven je ook toegang tot de bagageruimte. Dankzij onze fietsendragers kun je je hybride fiets, mountainbike, racefiets en zelfs elektrische fiets overal mee naartoe nemen !


HOE KIES IK MIJN FIETSDRAGER ?

Kies jouw fietsendrager dankzij onze compatibiliteitstabel of bekijk de video die onze fietsendragers op een rij zet.

Bekijk de tabel (B'TWIN / Mont-Blanc)
Bekijk de tabel (THULE)
Bekijk de video