32 artikelen voor

Hybride- en trekkingfietsen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld

Gratis levering aan huis van uw Hybridefietsen

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

HYBRIDE FIETSEN; ALL-ROUND FIETS, TOERFIETS, TREKKINGFIETS, ... KOPEN ONLINE BIJ DECATHLON ?

Als je je fiets zowel in als buiten de stad gebruikt, op asfalt én op onverharde paden, dan heb je een hybride fiets nodig. Dit type fiets is ideaal voor mensen die sportieve of recreatieve fietstochtjes willen maken, maar vooral eindeloos willen genieten op de fiets. Een hybride fiets brengt je overal naartoe, hij is de allrounder bij uitstek. Onze reeks hybride fietsen van B'Twin zijn stevig, comfortabel en ontworpen om je over alle wegen en paden te vervoeren. Hybride fietsen zijn verkrijgbaar met of zonder vering, en dit type fiets bestaat zelfs in een elektrische versie. Hybride fietsen hebben een goede grip op paden dankzij het kleine profiel aan de zijkanten van de wielen. Als je van plan bent om over steilere of lastigere paden te gaan rijden, vergeet dan niet dat het een hybride fiets is en geen mountainbike! De smalle wielen zorgen dat een hybride fiets het ook prima doet op asfalt in de stad. Als je van plan bent om alleen in stedelijke omgevingen te fietsen, kunt je ook een stadsfiets kopen die hier speciaal voor bedoeld is. Kortom, een hybride fiets is de perfecte oplossing als de ondergrond tijdens je fietstocht nog wel eens kan veranderen. Neem ook eens een kijkje bij onze accessoires zodat je fietstochten nog comfortabeler worden.


DE HYBRIDE FIETSEN VAN B'TWIN

De hybride fietsen van B'Twin zijn stevig en comfortabel zodat je veel kilometers kan mee maken. Ze zijn zeer geschikt voor fietstochten en lange trips in de stad en daarbuiten. De toerfietsen zijn volledig uitgerust en dat zonder aan comfort in te leveren. De geoptimaliseerde hybride fietsen kunnen ook uitgerust worden met zadeltassen en reisaccessoires zodat je een paar uur, een paar dagen, of een paar weken lang op pad kunt gaan om kilometers te vreten !


EEN TIP VAN DECATHLON MET BETREKKING TOT DE HYBRIDE FIETSEN

Door over verschillende wegen en paden te rijden heb je meer kans dat je door doorns of over kleine steentjes rijdt, waardoor je binnenband lek raakt. Vergeet dus zeker niet om het nodige materiaal te voorzien om je band te kunnen repareren (bandenlichters, plakkers, binnenband, ...).