19 artikelen voor

Al onze fietsbrillen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

EEN ZONNEBRIL DRAGEN TIJDENS HET SPORTEN, DAT IS JE OGEN OPTIMAAL BESCHERMEN

Sporten op het strand, hardlopen in de open lucht, lange sportsessies in de zon... Het kan allemaal je ogen beschadigen. Een zonnebril hoef je niet alleen te dragen omdat hij mooi staat. Decathlon biedt je een ruime keuze aan sportieve zonnebrillen zodat je je favoriete sporten kunt blijven beoefenen én goed beschermd blijft. Tijdens het fietsen is een fietsbril ontzettend handig, omdat het kan helpen tegen zon, opspattend vuil en insecten. Bij Decathlon verkopen we verschillende soorten stevige fietsbrillen voor alle weersomstandigheden.


DE KLASSE VAN DE GLAZEN VAN JE ZONNEBRIL

De keuze van de klasse van de glazen van je zonnebril is uiterst belangrijk, want die bepaalt de beschermingsfactor van de glazen. Alle zonnebrillen die bij Decathlon worden verkocht, dragen het CE-keurmerk (Europese norm) dat de 5 beschermingscategorieën weergeeft, een cijfer van 0 tot 4, van zeer licht tot zeer donker glas. Heb je een zonnebril nodig om binnen te sporten of om buiten te gebruiken bij bewolkt weer, dan is categorie 0 voldoende. Voor activiteiten op het strand wordt categorie 3 (voor hevig licht) of 4 (voor extreem hevig licht) aanbevolen. Glazen van categorie 4, die worden aanbevolen voor gebruik in het hooggebergte, zijn dan weer verboden om te dragen wanneer je met de auto rijdt.


HET TYPE GLAZEN

Voor zonnebrillen worden er over het algemeen twee soorten glazen gebruikt: organische en minerale glazen. Organische glazen zijn lichter en beter bestand tegen schokken, en worden door Decathlon het meest gebruikt voor zonnebrillen. Ga voor grijze glazen om kleuren nog duidelijk te kunnen onderscheiden, bruine glazen om contrasten goed te kunnen zien of gele glazen voor bij zwak licht.


VOOR HET HELE GEZIN DE JUISTE ZONNEBRIL

Decathlon heeft niet enkel zonnebrillen voor volwassenen, ook voor kinderen zijn er tal van modellen. Jong en oud blijft zo goed beschermd op het strand of tijdens lange wandelingen. Vergeet ook de accessoires, brildoosjes en koordjes niet om je zonnebril niet te verliezen of te beschadigen.