Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
18 artikelen voor

fietsshirts of fietstruitjes met lange en korte mouwen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

FIETSSHIRTS VOOR IEDEREEN

Sporten gaat beter in de juiste uitrusting. Dat geldt zeker ook voor fietsen. Daarom kun je bij Decathlon terecht voor comfortabele fietsshirts. Hier koop je je fietsshirt voor dames of voor heren. Ook voor kindershirts zit je goed bij Decathlon. Een fietsshirt is een belangrijk onderdeel van je fietsoutfit en kan het verschil maken als het gaat om comfort tijdens je fietstocht. Bij Decathlon hebben we een ruim assortiment aan betaalbare fietsshirts en deze t-shirts kunnen veel verschillende kenmerken hebben. De fietsshirts verschillen in prijs en prestatie en sommige shirts zijn beter geschikt voor intensievere ritten terwijl andere fietsshirts juist ideaal zijn voor minder intensieve ritjes. Je kunt hier fietsshirts vinden met lange mouwen of korte mouwen en er zelfs ook zonder mouwen. Hoe intensiever je van plan bent om te gaan rijden, hoe belangrijker het is om een goede shirt te gebruiken. Met een goede fietsshirt heb je minder kans op ongemakken tijdens je rit en wij adviseren om een fietsshirt te gebruiken met een voor jouw goede pasvorm.


DE JUISTE PASVORM VAN JE FIETSTRUITJE

Duurdere shirts hebben over het algemeen een beter pasvorm maar het is niet altijd nodig om véél uit te geven aan je fietsshirt. Bedenk goed waar je het shirt voor gaat gebruiken en baseer je keuze op dit gewenste gebruik. B'Twin heeft verschillende fietsshirts waarbij je keuze hebt uit verschillende materialen. Ook zijn veel shirtjes voorzien van een vochtafdrijvende stof wat erg prettig is voor tijdens intensievere en langere tochten. Met het oog op het kiezen van de juiste fietsshirt is het belangrijk om te kijken naar het gebruik, de frequentie en de weersomstandigheden die je tegen kunt komen.


FIETSKLEDING VOOR ELK SEIZOEN

Er is namelijk fietskleding voor elk seizoen. Let erop dat je tijdens het wielrennen snel kunt afkoelen als het winderig is, en dat je het warm kunt krijgen bij het beklimmen van een heuvel of berg. Bij shirts is het belangrijk dat je goed op de kwaliteit let, zeker als je langere en intensievere ritten gaat maken. Uren lang zwetend of bibberend afzien, daar wil niemand aan denken.