Racefietsen - Koersfietsen

 

Alle racefietsen

Het gamma racefietsen

Al onze racefietsen worden allen gemaakt met één enkele obsessie in gedachten: het racefietsen toegankelijk maken voor iedereen, zowel voor de beginnende fietsers als voor fietsers die wat meer willen presteren.
Dankzij de geometrie van hun kaders, het materiaal waaruit ze vervaardigd zijn (aluminium en/of carbon) en hun dynamisme / comfort verhouding zorgen ze voor een maximum aan fietsgenot.
Het merk B'TWIN is niet zomaar een fietsmerk, ze hebben ook alles voor je volledige fietsuitrusting, alles van accessoires en onderdelen om je het leven als koersfietser makkelijker te maken op en naast de fiets.

 

Racefiets
TRIBAN 100

De eerste racefiets
die zich op elke
ondergrond thuis voelt

 

Hoe kies je
een racefiets ?

 

TRIBAN, ULTRA AF, ULTRA CF,...

 

Naargelang het gebruik, de doelen en het budget, bieden we, binnen ons breed gamma, aangepaste racefietsen aan. De keuze is zeker niet gemakkelijk als je het racefietsen wil ontdekken, maar geen zorgen we hebben alsnog fietsen op maat.

RACEFIETS OF KOERSFIETS KOPEN ONLINE BIJ DECATHLON

Het is belangrijk om tijdens de kiesfase goede informatie in te winnen. Vooral als het gaat om een investeringsproduct. Een racefiets is een specifiek product die je niet zomaar voor alle fietstochten zal gebruiken. Het is daarom belangrijk om je goed voor te bereiden voordat je een aankoop gaat doen. Bij Decatlon verkopen wij racefietsen van B'Twin, dit is ons eigen merk met de productie in eigen handen. Dit scheelt ook in de prijs en de fietsen hebben een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. B'Twin geeft een levenslange garantie op frames, stuurpennen en vaste voorvorken! Voordat je een fiets gaat aanschaffen is het belangrijk om alvast te weten hoe vaak je wilt gaan fietsen. Ook het terrein is hier van belang. Probeer je zo goed mogelijk voor te bereiden zodat je straks precies weet wat voor een fiets je nodig hebt.


DE RACEFIETS VOOR RECREATIEVE FIETSERS

De recreatieve racefiets voor op de weg is comfortabel en efficiënt. Een recreatieve racefiets is zeer geschikt voor fietsen op de weg en ze zijn comfortabel en gebruiksvriendelijk dankzij het platte stuur dat zorgt voor een enigszins rechte houding. Dit is minder veeleisend dan de houding op een fiets met een met gebogen stuur (racestuur). Met zijn korte geometrie, stijve frame en gebruiksvriendelijk design is de recreatieve racefiets ook zeer geschikt om snel mee door de stad te verplaatsen en als lichte efficiënte racefiets voor woon-werkverkeer. Een racefiets met een plat stuur is een uitstekend compromis tussen snelheid en comfort!


WELKE FIETS IS GESCHIKT VOOR SPORTIEVE WIELRENNERS ?

De sportreeks racefietsen van B'Twin is ontworpen voor fietsers die iets meer willen dan alleen korte ritten. Deze fietsen zijn lichter en hebben een frame dat ontworpen is voor een meer dynamische vorm van fietsen, ongeacht hoe heuvelachtig het terrein is (van vlak tot bergachtig). De sportracefietsen zijn licht (tussen de 8 en 10 kg) en hebben een frame dat te vergelijken is met een competitieframe.


BIJZONDERE KENMERKEN VAN EEN WEDSTRIJDFIETS VOOR OP DE WEG

Bent je op zoek naar een ultralichte racefiets die ontworpen is voor competitie en in staat is om elke klim te bedwingen? De competitie-racefietsen van B'Twin worden aanbevolen voor top-atleten. Je houding op deze fiets is karakteriserend voor racen en het leveren van prestaties en zorgt dat je zo aerodynamisch mogelijk bent. De voornamelijk uit koolstofcomponenten (zoals o.a. carbon ) bestaande fiets helpt om hem superlicht te houden!


ACCESSOIRES VOOR JE RACEFIETS

Vergeet niet om een ​​kijkje te nemen bij onze fietsaccessoires en fietsuitrustingen voor een complete fietsset en een bijpassende fietsoutfit ! Als je van plan bent om een racefiets aan te schaffen dan is het belangrijk om hier de juiste bescherming bij te kiezen. De snelheden kunnen nogal oplopen en een helm is geen overbodige luxe. Voor verschillende fietsaccessoires zoals bidons, bidonhouders, zadeltassen, enz. en fietsuitrusting zoals fietsbroeken, truien, schoenen, etc. om je fietstochten zo efficiënt mogelijk te maken kun je uiteraard ook terecht bij Decathlon.