Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
8 artikelen voor

Lange fietsbroek

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

WELKE FIETSUITRUSTING HEB JE NODIG VOOR MINDER GOED OF KOUD WEER ?

Fietsbroek, lange broek, overbroek of regenbroek, jas, windjack,... Al deze fietskleding kunnen belangrijk zijn voor fietsers die in slechter weer willen fietsen. De B'Twin fietsbroeken en regenbroeken zijn geschikt voor koude of minder goede weerscondities. Ze zijn comfortabel, ademend en bestand tegen slecht weer, slijtage en valpartijen, zodat je droog en veilig blijft tijdens al je fietstochten.


FIETSBROEKEN VOOR IEDEREEN DIE DE ELEMENTEN WIL TROTSEREN

Bekijk goed waarvoor je de broek gaat gebruiken en baseer je keuze op dit gewenste gebruik. B'Twin heeft verschillende fietsbroeken waarbij je keuze hebt uit verschillende lange fietsbroeken en regenbroeken of overbroeken. De lange fietsbroekjes zijn voorzien van een vochtafdrijvende stof en een zeemvel, met gel-insert pads en een speciale vorm, wat erg prettig is voor tijdens je fietstochten. De regenbroeken zijn voorzien van een waterdicht of -afstotend laagje, felle kleuren en reflecterende stroken voor de zichtbaarheid. Ze hebben ook zijritsen boven- en onderaan, een elastische band met rits vooraan en ingewerkte schoenhoezen.


WELKE FIETSBROEK KIEZEN ?

Met het oog op het kiezen van de juiste fietsbroek is het belangrijk om te kijken naar het gebruik, de frequentie en de weersomstandigheden die je tegen kunt komen. Er is namelijk fietskleding voor elk seizoen. Let erop dat je tijdens het fietsen snel kunt afkoelen als het winderig of koud is, en zeker als het regent.