Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
20 artikelen voor

Stadsfiets | Fietsverlichting, fietslampen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

WELKE FIETSVERLICHTING OF VEILIGHEIDSACCESSOIRES KOPEN ?

Fietsen in de stad, begin er niet zomaar aan. Wie fietst in de stad, heeft een aantal accessoires nodig om veilig het verkeer in te duiken: lichten, een bel of fluo-armband, een fluohesje of zelfs een afstandshouder die je op je bagagedrager of achtervork monteert. Het doel: zien en gezien worden door de andere weggebruikers, zowel overdag als's nachts! Bij wet is het al verplicht om bepaalde uitrusting op een nieuwe fiets te voorzien (reflectoren, verlichting enz.), maar eigenlijk is die niet meer dan het strikte minimum om veilig de stad in te trekken met de fiets.Voor extra veiligheid kan je ook onze VIOO Clip-ledlampjes vastklikken op je fiets of op jezelf, of reflecterende ventieldoppen gebruiken om beter zichtbaar te zijn van opzij. Elk extra onderdeeltje verkleint het risico dat een aankomende auto of andere weggebruikers je niet opmerkt!


ONZE FIETSVERLICHTING VERSCHILLEN IN STERKTE EN GEBRUIK

Kies je fietsverlichting met behulp van onze zichtbaarheidscode op tien (x/10). We hebben ook fietsbellen en veiligheidsaccessoires.


OVERIGE FIETSACCESSOIRES

Je kunt je fiets van verschillende accessoires voorzien waardoor je fiets nog comfortabeler wordt. Fietsaccessoires zoals handgrepen, afsluitdoppen, stuurstangen, stuurlinten, handvatten, verstelbare stangen zijn speciaal gemaakt voor comfort en praktisch gemak. Kijk voor een ruim assortiment aan fietsbellen, kinderzitjes, Sportvoeding, hydratatie voor fietsers en verzorging, spatborden, fietssloten bij Decathlon.