Gym, Pilates

Voor de conditietraining, of om een strakker lichaam te krijgen, biedt Domyos, het fitnessmerk van Decathlon, een assortiment klein fitnessmateriaal aan: fitnessmatjes, halters, gewichtsmanchetten, medicine balls, buikspiertrainers, springtouwen, gymballen, stretchbanden... Deze fitnessaccessoires zijn gemakkelijk te hanteren en geven je de kans om veel verschillende oefeningen gewoon thuis te doen.

 

Onze trampolines

GYM & PILATES zijn een groep van fysieke activiteiten die je enerzijds toelaten in vorm te blijven en je gezondheid te onderhouden en anderzijds je gewoon dagelijks goed in je vel te voelen

n deze sportgroep vind je verschillende toepassingen terug. Zo heb je tonificatie, stretching, pilates, gym light (buik/billen/borsten), Soft gym en nog veel andere. Zonder zware gewichten te gebruiken zijn deze oefeningen een aangename manier om je in te spannen en zullen zowel je lichaam als geest de voordelen er van ondervinden. Je spieren worden strakker, je evenwicht verbetert, en ook je houding en lenigheid krijgen een boost.

 

ANTI-BURST BALLEN

voor gym en pilates

 

De tips van onze coach

 

Welke accessoires om licht te sporten?

Accessoires voor lichte disciplines, zoals yoga of pilates, zijn allesbehalve nutteloos. Het zijn nuttige metgezellen voor beoefenaars, wat hun niveau ook is.