Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
100 artikelen voor

Crosstrainingsmateriaal

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

CROSSTRAINING, VOOR BETERE PRESTATIES

Wil je je activiteiten variëren om te voorkomen dat je in een sportieve sleur terechtkomt? DECATHLON staat je bij met raad en daad en biedt verschillende accessoires voor crosstraining aan waarmee je kunt afwisselen tussen cardio, krachttraining en ontspanning.


ACCESSOIRES VOOR CROSSTRAINING

Er bestaan verschillende accessoires en materialen voor wie zich volledig wil specialiseren in crosstraining. Afhankelijk van je training en de oefeningen die je uitvoert heeft DECATHLON voor jou kwalitatieve en gebruiksvriendelijke producten uitgekozen. Denk hierbij vooral aan expanders waarmee je je dieperliggende spieren kunt trainen, of de beroemde foam roller, waarmee je je buikspieren en bilspieren kunt trainen. Ten slotte biedt DECATHLON ook verschillende soorten medicine balls van verschillende gewichten aan voor een betere training en het verbeteren van je prestaties.


TRAINEN MET EEN KETTLEBELL

Naast de accessoires voor crosstraining biedt DECATHLON ook een breed assortiment voordelige kettlebells aan. Met de kettlebells van DECATHLON kan je krachttraining en cardio combineren, met een gegarandeerd zichtbaar resultaat op korte tijd. Met een kettlebell verbrand je doeltreffend calorieën, werk je aan je kracht en lenigheid, en verbeter je tegelijkertijd ook je coördinatie en behendigheid. Dit accessoire kan ook heel goed door dames worden gebruikt, net als verschillende andere crosstrainingsaccessoires die speciaal zijn aangepast voor gebruik door dames, zoals de evenwichtsplaten die je bij DECATHLON kunt krijgen.


DE IDEALE OUTFIT VOOR CROSSTRAINING

Als je je oefeningen wilt variëren en verschillende accessoires wilt aanschaffen, zal een comfortabele en aangepaste outfit je trainingen thuis nog aangenamer maken. DECATHLON heeft een brede keuze aan sportkleding voor heren, dames en kinderen. Je hebt dus de keus, op vlak van design, kleuren en merken, waardoor je zeker die outfit zult vinden waarin jij je goed voelt. DECATHLON zal je bijvoorbeeld helpen om de juiste fitnesskleding te kiezen, door verschillende beha's, topjes en shorts voor dames en heren aan te bieden.