Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
29 artikelen voor

Kampeermeubilair

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld

Merk

Merk

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Onze kampeertafels en meubels

Maak het kamperen nog gezelliger met de kampeertafels en opbergsystemen van Decathlon. Er gaat niets boven een lekkere maaltijd onder de sterren, met het schitterende platteland als adembenemend decor. Beleef onvergetelijke avonden met één van onze kampeertafels of -stoelenen kies het model dat het best bij je stijl past. Neem ook eens een kijkje in onze selectie koelboxen om je eten en drinken fris te houden. En met onze waterflessen ben je er zeker van dat je je drank gekoeld kunt serveren.


Onze kampeerstoelen

Wil je in alle comfort kamperen, neem dan een kampeerstoeltje mee. Zo hoef je niet neer te zitten op een koude, harde en oneffen ondergrond die allesbehalve comfortabel is. Met de kampeerstoelen van Decathlon kan je net als bij je thuis gaan zitten om te eten, drinken of gewoon wat te babbelen. Ze zijn licht en smal en kunnen worden opgevouwen, zodat ze niet te veel kostbare bagageruimte in de auto in beslag nemen. Ze zijn gemakkelijk op te bergen wanneer je ze niet gebruikt. Waarom op vakantie gaan zonder een kampeerstoel die je kunt opvouwen? Ontdek ook onze kampeertafels.


Hygiëne tijdens het kamperen

Ook tijdens het kamperen is hygiëne belangrijk. We hebben een heel assortiment materiaal om je hier bij te helpen. Je voelt je allicht niet altijd even schoon wanneer je in de openlucht verblijft. Je zweet tijdens je wandelingen, je stapt al eens in modderplassen... Dankzij onze kampeerdouches kan je genieten van een heerlijke, verkwikkende douche wanneer je weer aankomt op de camping. Verblijf je ergens waar het krioelt van de muggen? Zorg dan voor een goede bescherming door een muggennet rond je slaapzak te hangen.