Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
10 artikelen voor

Racefiets | Fietsbroeken, bib shorts, kuitbroeken

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

FIETSBROEKEN VOOR IEDEREEN

Sporten gaat beter in de juiste uitrusting. Dat geldt zeker ook voor fietsen. Daarom kun je bij Decathlon terecht voor comfortabele fietsbroeken. Wij hebben fietsbroeken voor dames en voor heren, en zelfs voor kinderen. Een fietsbroek is een belangrijk onderdeel van je fietsoutfit en kan het verschil maken als het gaat om comfort tijdens je fietstocht. Bij Decathlon hebben we een ruim assortiment aan betaalbare fietsbroeken en deze broeken kunnen veel verschillende kenmerken hebben. De fietsbroeken verschillen in prijs en prestatie en sommige broeken zijn beter geschikt voor lange afstanden terwijl andere fietsbroeken juist voor korte ritjes zijn. Je kunt fietsbroeken krijgen met of zonder bretels en fietsbroeken kunnen kort of lang zijn. Hoe langer je van plan bent om te gaan rijden, hoe belangrijker het is om een goede broek te gebruiken. Met een goede fietsbroek heb je minder kans op ongemakken tijdens je rit en wij adviseren om een fietsbroek te gebruiken met een zeem en een goede pasvorm.


DE JUISTE PASVORM VAN JE FIETSBROEK

Duurdere broeken hebben over het algemeen een beter pasvorm maar het is niet altijd nodig om véél uit te geven aan je fietsbroek. Bedenk goed waar je de broek voor gaat gebruiken en baseer je keuze op dit gewenste gebruik. B'Twin heeft verschillende fietsbroeken waarbij je keuze hebt uit verschillende diktes. Ook zijn veel broekjes voorzien van een vochtafdrijvende stof wat erg prettig is vooral tijdens langere tochten. Met het oog op het kiezen van de juiste fietsbroek is het belangrijk om te kijken naar het gebruik, de frequentie en de weersomstandigheden die je tegen kunt komen.


FIETSKLEDING VOOR ELK SEIZOEN

Er is namelijk fietskleding voor elk seizoen. Let erop dat je tijdens het wielrennen snel kunt afkoelen als het winderig is, en dat je het warm kunt krijgen bij het beklimmen van een heuvel of berg. Bij fietsshorts is het belangrijk dat je goed op de kwaliteit let, zeker als je langere en intensievere ritten gaat maken. Uren afzien in het zadel, daar wil niemand aan denken. Dit is de reden dat B'Twin onder andere zeemvellen met gel-inserts en speciale vormen heeft ontwikkeld.