54 artikelen voor

MTB | Bagagedragers, fietstassen, fietsmanden, snelbinders, fietsstoeltje

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

BAGAGEDRAGERS, FIETSTASSEN EN -MANDEN VOOR AL JE BAGAGE OP DE FIETS

Bagagedragers, fietstassen en fietsmanden zijn erg handig voor verschillende redenen. Je kunt ze gebruiken tijdens een fietsvakantie maar ook dagelijks voor je ritjes naar school of naar het werk. Veel scholieren gebruiken bagagedragers voor hun rugzak of boekentas en mensen die dagelijks naar het werk fietsen kunnen hun bagagedrager, fietstas of fietsmand gebruiken om bijvoorbeeld hun laptoptas op of in te plaatsen. Bij Decathlon hebben we verschillende bagagedragers, fietstassen en fietsmanden. Maar je kunt bij Decathlon ook terecht voor zadeltassen, stuurtassen, fietsmandjes, frametassen en (enkele of dubbele) fietstassen die achterop je bagagedrager worden geplaatst. Wij vanuit Decathlon willen het fietsgebruik stimuleren en daarom bieden wij scherp geprijsde fietsaccessoires aan!


ER ZIJN VERSCHILLENDE MANIEREN OM SPULLEN OP JE FIETS TE VERVOEREN

Manden en zakken kunnen aan het stuur worden opgehangen of op een bagagedrager worden vastgebonden. Bagagedragers zijn over het algemeen erg geschikt voor stadsfietsen. Bagagedragers kunnen in principe op elke fiets worden gemonteerd. De modellen die aan een zadelpen bevestigd moeten worden zijn geschikt voor lichtere draagvolumes of ze worden gemonteerd op fietsen waarvoor geen conventionele bagagedrager beschikbaar is. Ze kunnen normaal gesproken niet meer dan 10 kg dragen. De klassiekere bagagedragers worden op het frame van je fiets gemonteerd en kunnen, afhankelijk van het model tot 25 kg dragen. Dit type bagagedrager is ook geschikt als basis voor een kinderzitje. Er zijn ook vastklik systemen verkrijgbaar waarmee in een oogwenk accessoires te installeren zijn (zoals een kinderzitje of mand). Met dit systeem wordt je fiets erg veelzijdig.


WAAROM EEN FIETSTAS GEBRUIKEN ?

Om je spullen gemakkelijk te vervoeren met de fiets, kan een zadel-, frame- of stuurtas een bijzonder handig accessoire zijn. Zadeltasjes zijn bijzonder handig om een binnenband, bandenplakkers, een EHBO-setje of bandenlichters mee te nemen. Ideaal voor wielertoeristen of mountainbikers dus! Tassen die je bevestigt aan het stuur of aan het frame, zijn uitstekend geschikt om de onmisbare accessoires tijdens een lange fietstocht te vervoeren. Je kan zelfs de drie types combineren bij fietsreizen waarbij je meer materiaal bij de hand moet hebben.