Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
17 artikelen voor

Waadpakken

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

OFF-ROAD HENGELSPORT.

De ervaren visser komt vaak op plaatsen waar het niet in zijn voordeel is. Vissen vereist gespecialiseerd materiaal afhankelijk van de prooi en zijn habitat. Volg de gids van DECATHLON en ga de bramen, het water, bossen en dichte vegetatie niet uit de weg met onze waadpakken!

WAADPAKKEN VOOR ELK TYPE VAN OMGEVING.

De uitrusting van de visser is afhankelijk van locatie van de visserij, van de gerichte vis en het weer. Avonturier van wilde rivieren? De DECATHLON waadpakken zal uw bondgenoten zijn voor elke rivier over te steken zonder nat worden. Kies de DECATHLON waadpakken, voor comfort en eenvoud tegen een lage prijs. Gemakkelijk om aan te doen en te drogen, de waadpakken zijn helemaal niet hinderlijk. Wanneer het nodig is je te verplaatsen en je voeten nat te maken, zijn de waadpakken een must!

DE VERSCHILLENDE MATERIES VAN WAADPAKKEN

Er zijn verschillende soorten waadpakken. Rubberen waadpakken zijn een basic voor riviervissen. Zij worden gewaardeerd door vissers voor hun robuustheid, die het mogelijk maakt om te vissen tussen de bramen en de stenen. De eigenschappen van neoprene waadpakken combineren duurzaamheid en lichtheid, gemaakt voor een thermisch isolatie in de koudste rivieren!

LEVERING VAN AL JE PRODUCTEN.

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €49,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze klantenkaart).