Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
27 artikelen voor

Karpervissen: rodpods, beetmelders en swingers

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

KARPERVISSEN.

Karpervissen is een populaire sport zowel bij de amateurs al bij de professionals. Allen zijn ze het er over eens dat een goede beetmelder noodzakelijk is voor een record vangst. Met het volgen van het advies van DECATHLON, kunt u zicht het beste voorbereiden voor uw volgende vissessie.

ESSENTIEEL MATERIAAL VOOR KARPERVISSEN.

Wonderbaarlijke vissen bestaat niet. Het is het resultaat van een zorgvuldige voorbereiding en veel geduld. In een paar woorden, de voorbereiding bestaat uit het controleren en plaatsen van zijn vistmateriaal, bereiden van het aas en het identificeren van vis en de locatie. Op deze pagina, kunt u zich een idee vormen van het nodige materiaal om te gaan karpervissen. Van het aas tot de bivaktent, alles is voorzien om de karper die u weg zal kruisen te vangen!

HET DETECTIEMATERIAAL.

Het detectiesysteem is een must voor het karpervissen. De beetmelders zorgen ervoor dat de meest toegewijde vissers reageren bij het minste gebeep om een mooi monster uit het water te halen. Wat de weersomstandigheden ook mogen zijn, uw beetmelder begeleidt u overal! DECATHLON adviseert u om uw beetmelder te kiezen op haar waterdichtheid. Het is grotendeels dit criterium dat de levensduur van uw materiaal bepaalt.

DE INSTELLINGEN VAN UW BEETMELDER.

Onder alle beschikbare instellingen, u moet speciale aandacht besteden aan de gevoeligheid en het volume. Dit zijn de meest nuttige basis instelligen! In het geval van regen, zal u het volume verhogen, terwijl bij andere gelegenheden u het volume lager zal willen om discreet te blijven.

LEVERING VAN AL JE PRODUCTEN.

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €49,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze klantenkaart).