Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
74 artikelen voor

Karpervissen: aas

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

KARPERVISSEN.

Vissen brengt vele technieken samen en hiervoor is gespecialiseerd materiaal vereist. Karpervissen kan je verdelen in drie afzonderlijke delen: de voorbereiding, het voeren, en het vissen. Het zal afhangen van de keuze van uw aas wat het resulstaat zal zijn van deze drie stappen. Volg het advies van DECATHLON bij de keuze van aas.

DE CRITERIA VOOR HET KIEZEN VAN UW AAS.

Het is essentieel om uw aas te kiezen voordat u gaat vissen. Een slechte voorbereiding gaat gepaard met verloren tijd en terug naar huis gaan met lege handen! DECATHLON, raadt u aan uw aas te kiezen afhankelijk van de vis die je hoopt te vangen en hun grootte. U heeft de keuze tussen natuurlijk aas en kunstmatig aas: wormen, droge vliegen, schaaldieren, levend aas... .

VERSCHILLENDE LOKAAS VOOR KARPERVISSEN.

Maïs is een klassieker! Naast karper, zal het een groot aantal vissen aantrekken. Integendeel, zijn boilies exclusieve aas voor karper die zijn er erg dol op. Spicy, drijvende, fruitig of vlees... DECATHLON heeft een ruim aanbod van alle geuren en kleuren en maakt het zo makkelijk voor iedereen om ook de grotere exemplaren te vangen. Met pellets of de tijgernoot, heeft u makkelijk bewaarbaar aas. Voor karper, hebt u de keuze: lupine, kikkererwten, pindanoot... sommige karper specialisten gebruiken zelfs honden eten!

LEVERING VAN AL JE PRODUCTEN.

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €49,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze klantenkaart).