Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
6 artikelen voor

Fit ball

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

WAAROM KIEZEN VOOR EEN FITBALL EN WELKE IS DE JUISTE?

Bij het eerste gebruik weet je niet zo goed wat nu eigenlijk te doen met deze grote instabiele bal, maar zodra je met enkele oefeningen bent begonnen zal je direct doorhebben hoe nuttig dit fitnessaccessoire is. Er bestaan efficiënte oefeningen voor alle niveaus waarmee je je benen, buikspieren, rug en armspieren kunt trainen.


DE VELE VOORDELEN VAN EEN GYMBAL

De fitball heeft verschillende voordelen. Hij is compact en kan gemakkelijk worden leeggelaten en vervoerd. Hij werkt als ondersteuning van verschillende leuke en gevarieerde oefeningen. Hij is ook zeer doeltreffend, want je moet een beroep doen op alle spieren in je lichaam om ervoor te zorgen dat de bal tijdens je oefeningen niet wegrolt. De gymbal is een van de meest complete gym-en pilates accessoires en kan ook gebruikt worden met halters


HOE KIES JE DE JUISTE FITBALL?

De fitball is verkrijgbaar in 3 maten: S, M en L. De juiste bal voor jou moet opgeblazen tot net boven je knie reiken. Pas op dat je de bal niet te hard oppompt. Je moet er iets in wegzakken als je erop gaat zitten, dat maakt je oefeningen stabieler en veiliger. Bepaalde fitballen van Domyos zijn voorzien van een anti-burstsysteem.


DE FITBALL VOOR WELK TRAININGSPROGRAMMA?

De fitball zou zelfs je enige krachttrainingsaccessoire kunnen zijn, want hiermee kan je al je spieren trainen, waaronder je rugspieren en de spieren aan de achterkant van je armen. Hij is heel nuttig om je lichaam terug in balans te brengen, ideaal voor wie een eenzijdige sport als tennis beoefent. Het wordt echter wel aangeraden om het te combineren met enkele spierverstevigings- en krachttrainingsoefeningen, en cardio.