Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
23 artikelen voor

Rolschaatsen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

ROLSCHAATSEN VOOR KINDEREN

Dankzij rolschaatsen kunnen kinderen die hun evenwicht nog niet goed kunnen houden dit leren terwijl ze plezier maken. Rolschaatsen hebben 2 maal 2 wielen achter elkaar. Rolschaatsen zijn dus stabieler dan skeelers -vooral tijdens het rechtstaan- en dankzij de brede wielen en lagers gaan ze ook minder snel. Eens hij of zij het evenwicht goed kan behouden kan hij of zij met Skeelers aan de slag. Met skeelers kan je sneller gaan en blijf je dankzij de wielen die in lijn staan minder gemakkelijk steken in kleine gaten in de grond.


ROLSCHAATSEN VOOR VOLWASSENEN

Rolschaatsen zijn niet enkel voor kinderen. Ook volwassenen maken graag een tour op rolschaatsen (vaak ook quads genoemd). Dankzij rolschaatsen kunnen ze op een rustig tempo cruisen. Door de brede wielen kunnen ze ook op een minder effen ondergrond dan skeelers rollen. Het grote verschil tussen een rolschaats en een skeeler is de rem. De rem bij een rolschaats zit namelijk vooraan en niet achteraan zoals bij skeelers.


Onderhoud

Het onderhoud van je rolschaatsen is belangrijk opdat ze goed blijven rollen. De wielen van rolschaatsen zijn hard zodat ze een aardige snelheid kunnnen halen ondanks de minder snelle lagers. Daarnaast kan je de rem van je rolschaatsen ten allen tijde verwisselen door een nieuwe.


Safety first!

Denk zeker aan uw veiligheid en voorzie knie-, pols- en elleboogbeschermers. Een helm voorkomt ook ernstige letsels aan het hoofd en dankzij een skatetas of een rugzak kan je je rolschaatsen en bescherming gemakkelijk overal mee naartoe nemen.


Levering van al je spullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf € 49,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).