14 artikelen voor

Yoga materiaal

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

DE JUISTE UITRUSTING VOOR YOGA

Je wilt beginnen met yoga? Kom dan zeker onze verschillende yoga-accessoires en -matten bekijken, zodat je je zo goed mogelijk uit kunt rusten voor een zo comfortabel mogelijke training.


ACCESSOIRES VOOR YOGA

Bij DECATHLON kan je het hele jaar door verschillende yogamaterialen krijgen. Let hierbij vooral op onze yogamatten, onmisbaar voor een comfortabele training op de grond. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen voor sessies buiten of in een sportschool en helpen je om je prestaties te verbeteren. Voor wie leniger wil worden, bieden wij ook yogariemen aan, een optimaal accessoire voor een gevarieerdere en progressieve training. DECATHLON biedt daarenboven de beste yogaproducten aan de beste prijs.


WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE OEFENINGEN?

Als je net begint met yoga zijn er verschillende oefeningen die je kunnen helpen om op de juiste manier te starten. Neem voordat je aan de verschillende houdingen begint eerst een paar tellen de tijd om je volledig te ontspannen. Aarzel ook zeker niet om je volledig te stretchen om je dieperliggende spieren aan te spreken. Begin bijvoorbeeld met een Omhoogkijkende Hond: ga languit op je buik liggen en breng dan diep ademend rustig je bovenlijf naar boven. Om aan je evenwicht en lenigheid te werken is de evenwichtshouding op één been, waarbij je met een been gestrekt op de grond staat en het andere met je hand vastpakt, ideaal. En om je buikspieren te trainen is er de Boothouding, waarbij je je uitstrekt op de grond en dan je gestrekte benen en je bovenlijf omhoog brengt, om zo een gecontroleerde rechte hoek te vormen.


EEN OPTIMALE YOGAOUTFIT

Ter aanvulling op je yogamateriaal biedt DECATHLON ook comfortabele yogakleding voor heren en yogakleding voor dames aan, die speciaal is ontworpen voor een aangename training. Varieer dankzij DECATHLON met kleuren en ontwerpen, en laat je adviseren bij de keuze voor een goede fitnessbroek of een elegante en comfortabele beha.