Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Yoga

Welkom in de yoga afdeling. Leven in het nu, in harmonie zijn met jezelf... Leren luisteren naar je lichaam, je concentreren, één worden met lichaam en geest... Je emoties en stress beheren, stretchen voor een betere soepelheid en een betere lichaamshouding... Yoga helpt je te putten uit je innerlijke kracht, je grenzen te ontdekken, voor een beter evenwicht en om je simpelweg goed te voelen.

 

Onze nieuwe collectie

Materiaal, accessoires en kleding voor yoga

Yoga is een van die verborgen schatten die het ritme bepalen van het leven van duizenden mensen van over de hele wereld. Sinds het zo'n 5.000 jaar geleden is ontstaan in de Indusvallei, zijn de verschillende soorten in constante ontwikkeling geweest. Tegenwoordig bestaat er een brede waaier aan methoden. Er bestaat ongetwijfeld ook een yoga voor jou!

Ontdek ons aanbod kleding, T-shirts, tops, sweaters, broeken. Zachte en ademende materialen, waarin je je goed zult voelen.

 

YOGAMAT COMFORT

8 mm dik voor houdingen die steun vereisen.

 

De tips van onze coach

 

6 oefeningen om te beginnen met yoga

Niets beter dan een paar gemakkelijke oefeningen voor thuis om te beginnen met yoga. In de 6 houdingen die we hier voorstellen, wordt elk deel van het lichaam gemobiliseerd en versoepeld. Concentratie op je ademhaling is daarbij een sleutelelement.