Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
12 artikelen voor

Stadsfiets | Fietshelmen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

FIETSHELMEN VOOR IEDEREEN

Een goede fietshelm is essentieel om goed beschermd te zijn. Bij Decathlon hebben we een groot aanbod aan fietshelmen voor kinderen en stadshelmen of sporthelmen voor volwassenen. Deze zijn allen van goede kwaliteit en zitten comfortabel.


KINDERHELMEN VAN B'TWIN

De veiligheid van je kinderen staat altijd voorop. De kinderhelmen van B'Twin zijn ontworpen voor kinderen van 9 maanden tot 10 jaar. Met de kinderhelmen kunnen peuters zich concentreren op het leren fietsen en oudere kinderen worden goed beschermd wanneer ze naar school fietsen of hun eerste BMX trucjes gaan proberen. Als ouder geeft je natuurlijk best het juiste voorbeeld en draag je zelf ook een helm, iets wat je eigen veiligheid ten goede komt.


EEN FIETSHELM VOOR ELK NIVEAU

Of je nu aan mountainbiken doet, op een BMX rijdt, of rijdt in het stad het risico om te vallen is altijd groot genoeg. Het is daarom van het grootste belang dat je voor je eigen veiligheid een duurzame, ergonomische, stevige en stijlvolle fietshelm uitzoekt. Op een racefiets is een helm een must want hoe sneller je rijdt, hoe groter de gevolgen van een val kunnen zijn. De racefietshelmen van B'Twin zijn licht, verstelbaar en comfortabel; een ideale aanvulling op je fietsoutfit. Wij hebben natuurlijk ook stadshelmen die perfect passen bij je stadskleding of vrijetijdskleding en die je bovendien optimaal beschermen.