Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
37 artikelen voor

Ijshockey bescherming, kledij en accessoires

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Je volledige hockey uitrusting bij Decathlon

Bij DECATHLON vind je alles voor de hockeyspeler. Zowel de ijshockey speler als de roller hockey speler. Voor de ijshockeyspeler is het dan ook belangrijk goede, en thermische, onderkledij te dragen. Ijshockey is een contacsport, draag daarom goede bescherming, een helm en handschoenen. Al je gerief berg je gemakkelijk op in je sporttas. Voor de schaatsen apart zijn er opbergtassen.


Sticks, pucks en ballen

Ontdek onze hockeysticks geschikt voor in de zaal en op het ijs. Onderhoud je stick goed en droog hem na gebruik steeds af indien nodig.Je stick beter beschermen kan dankzij de hockeytape. Berg je hockeystick goed op dankzij de stickhoezen. Voor elke ondergrond heeft DECATHLON daarnaast gedacht een een passende puck of bal.


Onderhoud

Opdat je schaatsen lang mee gaan is een goed onderhoud aangeraden. Droog na elk gebruik je schaatsen af en voorkom zo roest. Om roest geen kans te geven bescherm je de messen best een messenbeschermer. Om altijd de beste glij-ervaring te hebben slijp je ook best je messen regelmatig. Ja kan ze bij DECATHLON laten slijpen, voor de minder grondige slijpbeurten is er een handslijper.


Levering van al je spullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €49,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).