Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
6 artikelen voor

Kunstschaatsen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Schaatsen voor iedereen

Of u nu voor het eerst schaatst of al een ervaren rot bent. DECATHLON heeft voor jou het juiste paar schaatsen in huis. Voor de ijshockeyspelers zijn er de ijshockeyschaatsen, en wie graag kunstschaatst kan bij ons ook terecht voor een paar kunstschaatsen. Voor kinderen tot 5 jaar zijn er verstelbare schaatsen met 4 messen -zoals bij rolschaatsen- om een goede eerste glij-ervaring te garanderen. Daarnaast zijn er nog schaatsen voor kinderen die willen genieten van het ijs. Ten slotte kan ook elke volwassen genieten van het ijs dankzij ons aanbod volwassen schaatsen.


Onderhoud

Opdat je schaatsen lang mee gaan is een goed onderhoud aangeraden. Droog na elk gebruik je schaatsen af en voorkom zo roest. Om roest geen kans te geven bescherm je de messen best een messenbeschermer. Om altijd de beste glij-ervaring te hebben slijp je ook best je messen regelmatig. Ja kan ze bij DECATHLON laten slijpen, voor de minder grondige slijpbeurten is er een handslijper.


Safety first!

Kinderen –maar ook volwassenen- vallen vaak. Met schaatsen is dat niet anders. Denk dus zeker aan uw veiligheid en voorzie knie-, pols- en elleboogbeschermers. Een helm voorkomt ook ernstige letsels aan het hoofd. Dankzij een opbergtas kan je je schaatsen en bescherming gemakkelijk overal mee naartoe nemen.


Levering van al je spullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €49,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).