Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
5 artikelen voor

Uitrijdekens

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld

Maat

Maat

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

WANNEER MOET U UW PAARD BEDEKKEN?

U moet weten dat paarden gevoelig zijn aan tocht en vocht. Het is daarom essentieel ze voldoende te bedekken wanneer de behoefte zich voordoet. Wanneer de temperaturen dalen, voorzie een deken volgens de volgende criteria: is uw paard in een stal of op het weiland? Is hij geschoren? Het is één van de grootste zorgen in de wereld van het paardrijden.

WELK SOORT DEKEN KIEZEN?

Er zijn verschillende types van dekens voor uw paard. DECATHLON biedt fleecedekens, dekens en uitrijdekens aan. Een fleecedeken is gemaakt van één laag stof, terwijl een gewoon deken gemaakt is uit een dubbele laag stof en opgevuld. Het fleecedeken beschermt uw paard tegen insecten, de regen en zorgt voor het zweet afvoer zodat de huid droog blijft. Een gewoon deken moet zowel ondoordringbaarheid en goede ventilatie bieden zodat een paard warm blijft op de weide, tegen alle weersomstandigheden. De uitrijdekens onderscheiden zich van de twee andere modellen doordat je ze kan gebruiken tijdens het werken met je paard. De modellen die zorgen voor een betere zweetafvoer en temperatuurbehoud van uw paard zijn bij voorkeur te verkiezen.

ENKELE TIPS VOOR UW DEKEN

Als u besluit uw paard te gaan bedekken, hou dan rekening met temperatuurschommelingen gedurende de dag. Uw paard warmer bedekken dan nodig kan storend werken, paarden kunnen beter koud de koude aan dan de warmte. Er zijn verschillende technieken om er zeker te zijn of een paard te koud heeft of niet: met je hand over het paard gaan, als u voelt dat het haar vochtig is, dan heeft uw paard te warm; Als het haar koud aanvoelt, moet u het bedekken. U kan het ook aanraken aan de basis van het oor. Deze uitrustingen zijn direct in contact met de huid van het paard, daarom is een regelmatig onderhoud noodzakelijk voor het welzijn van uw paard. Als het je gaat om uw paard te verwennen, spaar dan niet uit op de verzorgingsproducten!

LEVERING

Bij Decathlon geniet je van een efficiënte levering. Maak ook gebruik van het veilige online betalen en onze uitstekende naverkoopdienst