Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
39 artikelen voor

Street en modern dans

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

STREET EN MODERNE DANS

Als je wilt gaat dansen en bewegen, en dit op een moderne manier wilt doen, zijn street dance en moderne dans perfecte keuzes. DECATHLON biedt een breed assortiment producten aan voor deze sporten zodat je ze tot in de puntjes perfect uit kunt voeren.


DE VERSCHILLENDE ELEMENTEN VAN DE OUTFIT VAN EEN STREET DANCER OF MODERNE DANSER

De outfit van een street dancer of moderne danser, zowel voor beginners als experts, omvat verschillende elementen. Het is dus belangrijk om je goed uit te rusten, zodat je over alle nodige kleding beschikt. Het is bijvoorbeeld cruciaal om de juiste schoenen te hebben, maar dat is niet het enige. Je moet ook de juiste broek hebben. Een legging is bijzonder geschikt voor deze sport. Wat betreft het topje kan je kiezen tussen een T-shirt met korte mouwen of een tanktop. En ten slotte kan je, om blessures te voorkomen, ook gebruik maken van kniebeschermers.


JE OUTFIT VOOR STREET DANCE OF MODERNE DANS KIEZEN

Zowel beginners als ervaren dansers moeten ervoor zorgen dat hun outfit aan verschillende voorwaarden voldoet. Of het nu gaat om street dance of moderne dans, je kleding moet absoluut een bepaalde bewegingsvrijheid laten. Daarnaast moet ze ook comfortabel zijn. De kleding moet gemaakt zijn van ademend materiaal, zodat de transpiratie van je huid gemakkelijker afgevoerd kan worden. Houd ook rekening met de temperatuur. Aarzel vooral niet om je aan het begin van de training dikker aan te kleden om dan naarmate de training vordert steeds meer lagen te verliezen, zodat je altijd comfortabel kunt bewegen. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een tanktop en daarbovenop een T-shirt met lange mouwen, dat je in de loop van de training uit kunt trekken. Wat de schoenen betreft zijn lichte sneakers ideaal om je voeten te beschermen tegen de schokken tijdens sprongen of glijden over de grond.