3 artikelen voor

skitrui, onderjas kinderen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Een skitrui of onderjas kopen: de tweede onmisbare laag voor wintersporters

Wil je perfect voorbereid aan de start van je wintersportvakantie verschijnen? Dan moet je piekfijn zijn uitgerust en de juiste skikleding hebben. Een skitrui of een onderjas, ook wel de tweede laag genoemd, is onmisbaar om je lichaam warm te houden en transpiratie te voorkomen!


Het principe van de drie lagen

Een skitrui of onderjas vormt de tweede laag van je skiuitrusting. Een volledige uitrusting bestaat uit de volgende drie lagen: De onderlaag bevat thermisch ondergoed en wordt nauw tegen het lichaam gedragen. Ze zorgt voor extra warmte, is heel ademend en voert het zweet af. De tweede laag of ‘mid-layer’ bestaat uit warm en ademend materiaal. Ze is vooral belangrijk om transpiratie te voorkomen. Je kunt kiezen uit fleeces, skitruien, softshells en onderjassen. De derde laag beschermt je tegen weer en wind. Deze laag (ski-jassen en skibroeken) is wind- en waterdicht en heeft een isolerende werking.


Skitruien of onderjas in allerlei formaten en kleuren

Wil je een skitruien of onderjas kopen? De goedkoopste mid layers online kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben mid layers in allerlei formaten en kleuren in de aanbieding. Zowel mannen, vrouwen als kinderen vinden in onze webshop hun gading. Grasduin door ons aanbod, kies je favorieten model en bestel vandaag nog online bij Decathlon!