Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
85 artikelen voor

Materiaal spierversteviging

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld

voedingsupplementen

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Krachttraining thuis

We hebben niet allemaal de tijd om naar een sportschool te gaan, en toch is sporten onmisbaar voor een goede gezondheid en voor het zelfvertrouwen. Daarom heeft Decathlon verschillende fitnessbanken voor jou uitgekozen die ideaal zijn voor krachttraining en je wens voor een gespierd lichaam zullen inwilligen. Aarzel niet om advies te vragen aan onze Decathlon-experts, die je naar die bank zullen leiden die het beste past bij jouw verwachtingen.


Verschillende fitnessbanken voor verschillende trainingen

Of je nu af en toe of regelmatig aan krachttraining wilt gaan doen, er bestaat een bank die bij jou past. DECATHLON heeft fitnessbanken voor wie af en toe wil trainen, tot 2u in de week, ideaal voor beginners. Maar we hebben ook banken voor regelmatige fitnesstraining, tot 5u per week. Deze banken zijn compact, opvouwbaar en gemakkelijk op te bergen. En als je intensief aan krachttraining doet, kies je best voor een bank die daarvoor gemaakt is. Als je je bank eenmaal hebt uitgekozen, bekijk dan zeker voor een volledige training ook eens ons andere krachttrainingsmateriaal.


Banken van zeer goede kwaliteit

Het is heel belangrijk dat je kwalitatief materiaal gebruikt waarmee iedereen, beginners of ervaren fitnessers, op een veilige manier kan trainen. DECATHLON heeft veelzijdige fitnessbanken met een op drie niveaus kantelbare rugleuning en een in hoogte verstelbare haltersteun (4 posities). De banken zijn comfortabel: een dikke zitting en een stijve rugleuning. Ten slotte zijn onze compacte fitnessbanken zeer gemakkelijk op en uit te vouwen dankzij het "Pull en turn"-systeem. Voor een intensievere training raden we het gebruik van kettlebells en crosstrainingsmateriaal aan.