Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
84 artikelen voor

Matrassen en slaapzakken

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Onze slaapzakken

Bij Decathlon vind je steeds een aangepaste slaapzak voor al je uitstapjes. Als kampeerder kies je best voor een comfortabele slaapzak. Deze is iets zwaarder, maar je reist per wagen dus dat is niet zo belangrijk. Ontdek de nieuwe collectie slaapzakken in katoen, die qua comfort de voorkeur krijgt. Ga je daarentegen op trektocht, en draag je je slaapzak in of aan je rugzak? Geeft dan de voorkeur aan een compacte slaapzak. Let wel op dat de slaapzak is aangepast aan de temperatuur waarin je zult slapen. Al onze slaapzakken kun je aan elkaar ritsen! Links of rechts.


Onze luchtbedden

Een luchtbed kan een wereld van verschil betekenen wanneer je écht tot rust wil komen tijdens een trektocht of kampeertrip. Met een goed luchtbed heb je geen last meer van een harde ondergrond of lastig keitjes en stenen. Decathlon heeft een heel assortiment stevige en compacte matrassen voor een heerlijke nachtrust voor 1 of 2 personen. Ontdek ook onze veldbedden online of in een Decathlon winkel


Dienst na verkoop

Is je slaapzak of luchtbed gescheurd of leeggelopen? Zit er een gaatje in? Hier vind je al het nodige reparatiemateriaal en plakkers voor allerhande herstellingen. Bekijk ook onze onlinefilmpjes voor de nodige instructies, en indien nodig kan je ook altijd een beroep doen op de garantie! Afspraak in je Decathlon-winkel.